Φωτογραφία "δρόμου"

Αν και ειναι αρκετα παλια η φωτογραφια, θυμαμαι κι εγω οτι μου πηρε λιγη ωρα να κοιταω την κοπελα και να προσπαθω να καταλαβω αν οντως επαιτει ή καθισε να συνελθει απο καποια ξαφνικη ζαλαδα ή στενοχωρια... στην περιοχη εχει μεν αρκετα παγκακια (ειναι ο πιο κεντρικος δρομος τη Βιεννης), αλλα αν σου συμβει κατι ξαφνικο, καθεσαι οπου βρεις να συνελθεις... το ολο ντυσιμο δεν δειχνει απεριποιητο, ομως εχει στο προσωπο μια εκφραση που δεν μπορεσα και τοτε να εξηγησω αν ειναι ντροπη (σα να το εκανε πρωτη φορα) η αδιαθεσια ή στενοχωρια...

Οπως και να χει, οταν αδειασε ο δρομος απο περαστικους και μπηκε στο καδρο και η κυρια με το ασορτι μαλλι με την τσαντα, εκανα το κλικ και... μακαρι να ειναι καλα η κοπελα.

Sfortis φανταστική!πράγματι βγαλμένη άπό ταινία...τή φαντάζομαι μέ πιό ευρυγώνια λήψη.

Φωτογραφία "δρόμου"

by sfortis, on Flickr

αντε αρκετά με τις παραλίες και τα ηλιοβασιλεματα, βαρεθήκαμε! :laugh:

Υπέροχη!

Εγώ λόγω βαρύτατου OCD ίσως να ίσιωνα λίγο τα κτίρια, αλλά και ως έχει μια χαρά είναι!

Ωωω... film noir!

Πολύ όμορφη!

Sfortis φανταστική!πράγματι βγαλμένη άπό ταινία...τή φαντάζομαι μέ πιό ευρυγώνια λήψη.

thanks guys! @timaios, δυστυχως ειναι οτι πιο ευρυγωνιο εχω, αλλα ναι ενδεικνύεται ο ευρυγώνειος για ληψεις σαν αυτη.

Υπέροχη!

Εγώ λόγω βαρύτατου OCD ίσως να ίσιωνα λίγο τα κτίρια, αλλά και ως έχει μια χαρά είναι!

γενικά μου αρέσει η ελαφρια παραμορφωση του wide ,αλλα γουστα ειναι αυτα :)

Καλές οι τελευταίες, για την "κορνίζα" έχω κάποιες επιφυλάξεις - μου τραβάει την προσοχή περισσότερο απ' ότι θα ήθελα...

Ευχαριστώ για το σχόλιο, Δημήτρη.
Όσον αφορά στην κορνίζα ήταν κάτι που ήθελα να δοκιμάσω. Προσωπικά μου άρεσε, αν και δεν με ενθουσίασε. Την καταργώ όμως προς το παρόν λόγω υπερβολικής αύξησης του μεγέθους του αρχείου.
Έχω όμως ακόμη μερικές με κορνίζα ...

Further reductions...
by Iosif Michael, on Flickr

Σε φυσική μορφή είναι καλοδεχούμενη και υπό όρους μπορεί να προσθέσει στην αξία του έργου, στην οθόνη ένα απλό φαρδύ πλαίσιο ίσως είναι προτιμότερο για να "ξεκολλήσει" η φωτογραφία από τα υπόλοιπα στοιχεία της σελίδας.

Τα θέματα και η όποια επεξεργασία σου πετυχημένα!

fWNmdQM.jpg