Φωτογραφία "δρόμου"

@Abdalis_3k60 :

...Θα σου πώ ότι πάλι διακρίνω κινηματογραφική "αίσθηση" στη φωτογραφία σου! Μ' αφήνεις με την αγωνία τι έγινε μετά...Τί κρύβεται πίσω απ' τη τη σκάλα; Πολύ καλή!

Απάντηση: Re: Φωτογραφία "δρόμου"

Συμφωνώ , αν θα έκανα μια παρεμβαση θα ήταν να κροπάρω δεξιά και να αφήσω εκτός το ημιτελές πτερύγιο.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά τόσο για τα καλά σας λόγια όσο και για την επισήμανση! Όσες φορές κι αν κοιτάξω το κάδρο, πάντα μπορεί να χάσω τέτοιες λεπτομέρειες...

Εξαιρετικά δύσκολο είδος φωτογραφίας "δρόμου" η περίπτωση να σε κοιτά αμήχανα ο φωτογραφιζόμενος, όπως η κυρία εδώ (πιθανότατα ρωσοουκρανομολδαβικής καταγωγής)...

Τώρα αν "γέρνει" λίγο η θάλασσα, γιά μένα, είναι δευτερεύον...

Εξαιρετικά δύσκολο είδος φωτογραφίας "δρόμου" η περίπτωση να σε κοιτά αμήχανα ο φωτογραφιζόμενος, όπως η κυρία εδώ (πιθανότατα ρωσοουκρανομολδαβικής καταγωγής)...

Τώρα αν "γέρνει" λίγο η θάλασσα, γιά μένα, είναι δευτερεύον...

Ναι, παίρνει ένα τσικ ίσιωμα, έχεις δίκιο. Νομίζω, δεν το έκανα, γιατί μετά κοβόντουσαν τα πόδια τους πάνω από τους αστραγάλους.

Ναι, δύσκολο είδος, μου αρέσει αλλά και αγχώνομαι μην ενοχληθεί κάνείς, οπότε σπάνια βγάζω κόσμο.

Στα "Ερείπια..." θα ήταν η θέση της. Μ' αρέσει, αν και λίγο υπερκορεσμένη, αλλά τι να κάνουμε σ' αρέσουν τα έντονα κιτρινοπράσινα...(από άποψη άραγε; ).

....ο ήλιος σού έκαψε λίγο το πλακόστρωτο!

η αληθεια ειναι ναι μου αρέσουν χεχε
ευχαριστώ για το σχόλιο

Ιωσήφ πολύ καλή η... κάτοψη! Ωραία χρώματα 6Χ6 - πες μας το όνομά σου να μην γράφουμε γλωσσοδέτες... :flipout:

Καλή Γιώργο, επιτέλους κι ένας άνθρωπος που δεν κοιτάει το κινητό - οι παπούδες δεν μετράνε...