Εξαιρετική στιγμή! Ωραίο κάδρο, αλλά δεν μου φαίνεται πως ταιριάζει το τετράγωνο φορμά. Επίσης, είναι όλα λίγο πιο μπλε απ' όσο θα έπρεπε.
Μαλλον ταιριαζει το καθετο πορτραιτου ,το μπλε ειναι του ματς γιατι πηγα την μπλε μπαρα στο καλιμπρεισον τερμα αλλα μετα ξεχασα να μειωσω απο το HSL .Εχτες κλικαρα μανιωδως με τις 2 μηχανες επανω μου και ολη την αρματωσια και δεν εχω πολυ χρονο ,οταν κατεβω Ελλαδα θα τα φτιαξω.Σε ευχαριστω για το σχολιο.Εξαιρετική στιγμή! Ωραίο κάδρο, αλλά δεν μου φαίνεται πως ταιριάζει το τετράγωνο φορμά. Επίσης, είναι όλα λίγο πιο μπλε απ' όσο θα έπρεπε.
Ένταση στη ματιά της Κυρίας.Ωραίο κλικ.

Θα δίσταζα πολύ να ανεβάσω οποιοδήποτε φιλί. Είναι μια αρκετά προσωπική στιγμή και ενέχει ο κίνδυνος να πρόκειται για κρυφό ή παράνομο ζευγάρι.Καλησπερα και χρονια πολλα.
Ανεβαζω αυτην την φωτο και θα εκτιμουσα την γνωμη σας ,εχω περασει καποια ορια?Στην προηγουμενη φωτο το ζευγαρι θεωρω οτι το κολακευω και δεν ειμαι [ματακιας] .Αυτην πως θα την κρινατε?
View attachment 196895
Να πω οτι ειναι σε δημοσια θεα , σε μια κεντρικη πλατεια της Στοκχολμης και ειχα χρονο να κανω στρητ φωτο.

We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.