Φωτογραφία "δρόμου"

"Are you givin' in, 2000 man?
Are you givin' in, 2000 man?"

View attachment 240562

(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/60 sec, f/3.20, ISO100; originally 6960 x 4640, cropped 4690 x 3127, edited & resized 1200 x 800)

Πολυ ωραιο στιγμιοτυπο. Ειναι και το θεμα της πινακιδας που βοηθα.
νομιζω θα ετρωγα γυρω γυρω να μεγαλωσουν οι φιγουρες και να αμβλυνθουν οι κινησεις και η γλωσσα του σωματος.

• Like
Reactions: toupia
Πολυ ωραιο στιγμιοτυπο. Ειναι και το θεμα της πινακιδας που βοηθα.
νομιζω θα ετρωγα γυρω γυρω να μεγαλωσουν οι φιγουρες και να αμβλυνθουν οι κινησεις και η γλωσσα του σωματος.
Ευχαριστώ! Ναι, έχεις δίκιο.
Άρα, σου άρεσε και αυτή;

Δεν εχει σχεση η μια με την αλλη. Ειναι οι πολλες φιγουρες ισως με καλη γλωσσα σωματος που δινουν δυναμη στην ασπρομαυρη.

Αυτη η τελευταια πρεπει να ειχε θεικη σταση η κοπελλα για να με βαλει στο τριπακι της αφισας και να τα συνδεσω....

• Like
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σχετικα με το καδρο :

Hθελε αερα αριστερα σχεδον οσο εχει και δεξια.
Οκ η επιλογη για "μεσαιο" καδρο προτρετου αλλα λαμβανοντας υποψιν το τι εχει στο κεφαλο του μην κοβεις την φορμα του σχηματος, βαλε μεσα ΟΛΟ το τραπεζι μεχρι τα ποδια ή κοψτο ακομα πιο κατω ακομα και αν ξυριζει την κουρμπα δειχνοντας το ως καπελλο.

Θεος ο τυπος !!!

Τι να πρωτοκανω οριζοντιο-καθετο προσανατολισμο δεν βγαινει με τιποτα

Attachments

• ZED_3373-2.jpg
    ZED_3373-2.jpg
    3.5 MB · Views: 9
ηθελε εξαρχης καθετο καδρο

Πιο ενδιαφερον παντως με τους σιδεροστυλους μεσα απλα χωρις αερα στο πλαι τους.

Για την πρώτη φωτογραφία: είχα δίκιο Κώστα όταν σου είπα ότι δεν πειράζει που δεν φαίνεται το πρόσωπο. Απλά τώρα που τη βλέπω στην οθόνη σκέφτομαι τι θα έβγαινε με την S1R…
Με την ευκαιρία να συστηθώ: Με λένε Τάσο, είμαι γραμμένος στο forum από το 2022 και απλά αυτό είναι το παρθενικό μου μήνυμα!

• Like
Για την πρώτη φωτογραφία: είχα δίκιο Κώστα όταν σου είπα ότι δεν πειράζει που δεν φαίνεται το πρόσωπο. Απλά τώρα που τη βλέπω στην οθόνη σκέφτομαι τι θα έβγαινε με την S1R…
Με την ευκαιρία να συστηθώ: Με λένε Τάσο, είμαι γραμμένος στο forum από το 2022 και απλά αυτό είναι το παρθενικό μου μήνυμα!
Καλώς τον ... Τι έγινε το πήρες απόφαση να μας τιμήσεις με την παρουσία σου ?

Πολύ χαίρομαι. Ελπίζω τώρα να σε διαβάζουμε συχνά είτε εδώ είτε στα τεχνικά .

Περιμένω να δω και φωτό σκαναρισμα από την F100

Καλώς τον ... Τι έγινε το πήρες απόφαση να μας τιμήσεις με την παρουσία σου ?

Πολύ χαίρομαι. Ελπίζω τώρα να σε διαβάζουμε συχνά είτε εδώ είτε στα τεχνικά .

Περιμένω να δω και φωτό σκαναρισμα από την F100
Όλα με τη σειρά τους. Πρώτα να γίνω μέλος στο σωματείο (και μετά να μάθω να χειρίζομαι τα εργαλεία του forum!)😉

• Like
Reactions: toupia and kbouk