Φωτογραφία "δρόμου"

Στην πρώτη που μου αρέσει πολύ σε αδίκησε το timing , το ξέρεις και εσυ.

Γιαυτό καλό είναι να έχουμε μια μικρή ριπή προγραμματισμένη με 2-3 κλικ για το ίδιο καρέ , ένα δύο βήματα εμπρός πίσω μερικές φορές κάνει τεράστια διαφορά ειδικά σε τέτοιες σκηνές με αργούς χρόνους

• Like
Reactions: Music matters...
Στην πρώτη που μου αρέσει πολύ σε αδίκησε το timing , το ξέρεις και εσυ.

Γιαυτό καλό είναι να έχουμε μια μικρή ριπή προγραμματισμένη με 2-3 κλικ για το ίδιο καρέ , ένα δύο βήματα εμπρός πίσω μερικές φορές κάνει τεράστια διαφορά ειδικά σε τέτοιες σκηνές με αργούς χρόνους
Ο εν λόγω παππούς είχε φορούσε μαύρα και περπατούσε έξω από το φως.
Εδώ στα Βόρεια τα δημόσια φώτα είναι πολύ αδύναμα, έτσι τον είδα στη κυριολεξία στιγμή που έβγαλα αυτή τη φωτό να περνάει κάτω από το φως του πάρκινγκ.
Έπειτα εξαφανίστηκε ξανά στα σκοτάδια...

"Loneliness has followed me my whole life. Everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man... June 8th. My life has taken another turn again. The days can go on with regularity over and over, one day indistinguishable from the next. A long continuous chain. Then suddenly, there is a change. "

IMG_4956_edit2_resize1200.jpg

(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/500 sec, f/1.40, ISO2500; originally 6960 x 4640, cropped 6343 x 4228, edited & resized 1200 x 800)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πολύ ωραία κάδρα και στιγμές και οι δύο! Προσωπικά δεν μου αρέσει η επεξεργασία τους —ήθελε κάτι πιο φυσικό ή πιο "polaroid".

• Like
Reactions: rednick and takisot
πω ρε φιλε αν ελειπε η αριστερη φιγουρα θαταν δυο σκαλες πιο πανω θεματικα (αντε και το αυτοκινητο πιο πισω)
Χαίρομαι που σου άρεσε, επειδή ακόμα αναρωτιέμαι πώς σκατά απέτυχα στη φωτομέτρηση, επιλέγοντας την κεντρική φωτομέτρηση και ανέβασα 20000 το ISO, και τράβηξα τα πάνδεινα στην επεξεργασία για να σώσω τα καμένα.

"Τα ήσυχα βράδια
Θα περνάει φωτισμένο
Της ζωής μου το τραίνο
Που θα 'σαι μέσα κι εσύ"

IMG_5395_edit_resize1200.jpg

(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/125 sec, f/1.40, ISO800; originally 6960 x 4640, cropped 6459 x 4306, edited & resized 1200 x 800)

Α πολύ καλή αλλά στην χάλασε ο τύπος πίσω από το περιστέρι (ενώ τέλεια δένει ο κύριος αριστερά) και θα ήθελα λίγο πιο ρηχό βάθος πεδίου για να απομακρυνθεί ο κόσμος η ένα μικρό κροπ δεξιά να μειώσεις κάπως το πλήθος

• Like
Reactions: rednick
Οτι και να κανει ειναι χαμενη η συγκεκριμενη με τοσο busy background.
Την ερχομενη φορα παρε λιγα σπορακια εκει ωστε να τα προκαλεις και αλλαξε γωνια ληψης προς τα δεξια φονταροντας το πχ αριστερα του παροντος καδρου στο θερμου χρωματος highlight με μικρο βαθος πεδιου .

Ειναι και οι τονοι παρομοιοι, χρειαζεσαι ειτε λευκοα ειτε μαυρα ειτε μονοτονα πουλια για θεμα .

Το χειροτερο σου εκατσε :sneaky:

• Like
Reactions: rednick