Φωτογραφία "δρόμου"

Mαλλον θελει μια λογικη καδρου τυπου strip αν δεν ειχε κατι ενδιαφερον αριστερα ή διαφορετικη γωνια (γιατι και το θεμα το εχεις και η χρωματικη παλετα ειναι σουπερ)

Νομιζω οτι θα ξυριζα την δευτερη και τριτη σειρα παραθυρων δεξια καθετως

• Like
Reactions: anochampions
Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά είναι το ήμισυ του παντός κατά αρχαίο πρόγονο... ...δεν θυμάμαι ποιόν... 🤣

• Haha
Reactions: stratigos24

Ακομα και ετσι μ αυτο το blur και τον θορυβο αν εκανες ενα γενναιο crop πετωντας το 1/4 καθετως δεξια στα ορια της γωνιας και το 1/3 καθετως αριστερα αφηνοντας εκτος το παραθυρο θα ηταν ωραια εικονα , κυριως λογω σιλουετας και κινησης.

Ακομα και ετσι μ αυτο το blur και τον θορυβο αν εκανες ενα γενναιο crop πετωντας το 1/4 καθετως δεξια στα ορια της γωνιας και το 1/3 καθετως αριστερα αφηνοντας εκτος το παραθυρο θα ηταν ωραια εικονα , κυριως λογω σιλουετας και κινησης.
κατά τη γνώμη μου δε νομίζω ότι χρειάζεται καν το κροπ... δεν θέλω να μεγαλώσω τη σιλουέτα στο κάδρο. Νομίζω αρκεί και έτσι να φανεί ο της φιγούρας ο αέρας, και η κίνηση ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία δε νομίζω να αποσπούν τη προσοχή από το θέμα

Αυτο το χερακι δεξια να μην ειχε κοπει (και να ειχε και η δεξια καμια καλυτερη εκφραση) θαταν σουπερ. Δεν ξερω αν προσπαθησες να ελεγξεις τα highlight αλλα της παει πολυ στο ΑΜ ναναι οριακα ή και περα απο τα ορια overexposed.

• Like
Reactions: rednick
Αυτο ειναι το καδρο αν και ταλαντευτικα λιγο κατεληξα στην πιο πανω.
20250505-ZED_6470.JPG20250505-ZED_6470-6.JPG

Αυτο το χερακι δεξια να μην ειχε κοπει (και να ειχε και η δεξια καμια καλυτερη εκφραση) θαταν σουπερ. Δεν ξερω αν προσπαθησες να ελεγξεις τα highlight αλλα της παει πολυ στο ΑΜ ναναι οριακα ή και περα απο τα ορια overexposed.
Ειναι αρκετο διαστημα τωρα που τα λευκα και τα μαυρα τα τσιμπαω .

Attachments

• 20250505-ZED_6470.JPG
    20250505-ZED_6470.JPG
    980.9 KB · Views: 5
Κακως κροπαρες ασε το αρχικο καδρο χωρις κουβεντα με τις επιλογες εκθεσης που εκανες στην πρωτη σου δημοσιευση ( οχι τις αλλες δυο δηλαδη)

Σε ΑΜ και ουτε καν ισιωμα.

Λες και εισαι Μονακο ειναι 😇

Ειναι αρκετο διαστημα τωρα που τα λευκα και τα μαυρα τα τσιμπαω .

αν σου λειτουργει δημιουργικα οπως στην ανω καλα κανεις ασχετως αν δεν ειναι "ορθον"

Last edited:
Το κροπ το εκανα κυριως για την χρυση σπειρα να συμπεσει και στις 2 .

Δεν επιμενω πολλες φορες στην αποψη του δημιουργου εφοσον του αρεσει. Ειναι τοso πολυ καλυτερη ως καδρο η αρχικη σου ληψη ετσι οπως ειναι στραβη και χωρις κοψιματα που λειτουργει τελεια η ισορροπια στο καδρο και δινει και αλλη δυναμικη.
Σε σημειο που ελεγα στην πρωτη μου κριτικη μακαρι να εχει αρκετο χωρο για να την "γειρει"

fuck the buildings ειναι πολυ δυνατο το θεμα σου μπροστα για να σε αποσπουν αν αυτο σε ανησυχει.

υγ
Mε τις ρυθμισεις της πρωτης ομως σε ΑΜ και overexposed και οτι αλλο εκανες.

• Like
Reactions: rednick
Δεν επιμενω πολλες φορες στην αποψη του δημιουργου εφοσον του αρεσει. Ειναι τοso πολυ καλυτερη ως καδρο η αρχικη σου ληψη ετσι οπως ειναι στραβη και χωρις κοψιματα που λειτουργει τελεια η ισορροπια στο καδρο και δινει και αλλη δυναμικη.
Σε σημειο που ελεγα στην πρωτη μου κριτικη μακαρι να εχει αρκετο χωρο για να την "γειρει"

fuck the buildings ειναι πολυ δυνατο το θεμα σου μπροστα για να σε αποσπουν αν αυτο σε ανησυχει.

υγ
Mε τις ρυθμισεις της πρωτης ομως σε ΑΜ και overexposed και οτι αλλο εκανες.
Έχασε το ροδοκόκκινο tanning στο ντεκολτέ, βέβαια, αλλά χαλάλι.