Φωτογραφία "δρόμου"

αυτη η φιγουρα αριστερα αν δεν υπαρχει ολοκληρη εγω θα την εκοβα καθετως (και αλλο τοσο δεξια καθετα για να ισορροπησει λιγο το καδρο)

αυτη η φιγουρα αριστερα αν δεν υπαρχει ολοκληρη εγω θα την εκοβα καθετως (και αλλο τοσο δεξια καθετα για να ισορροπησει λιγο το καδρο)
θα παραἠταν σφιχτό το κάδρο. Η φιγούρα δεξιά κάνει και τη δουλειά της βινιέτας στο κάδρο και έτσι κ αλλιώς δεν αποσπά την προσοχή. Τα φώτα δεξιά περισσότερη ζημιά κάνουν αν και λειτουργούν και ως αντίβαρο στοιχείο ισορροπίας στη φωτεινή φλόγα αριστερά...

Την άδειασες τη θάλασσα :ROFLMAO:

Θα έκοβα κάμποσο από τα κάτω πασατέμπο στα πουλιά καθώς και το αριστερό τμήμα που έχει υπερ φωτιστεί και μας τυφλώνει, θα την ίσιωνα και θα εστιαζα το crop στο θέμα δηλ. το ζευγάρι με το χιτσκοκικό ντεκόρ (το πουλί από πάνω που ετοιμάζεται να τους αρπάξει)

Την άδειασες τη θάλασσα :ROFLMAO:

Θα έκοβα κάμποσο από τα κάτω πασατέμπο στα πουλιά καθώς και το αριστερό τμήμα που έχει υπερ φωτιστεί και μας τυφλώνει, θα την ίσιωνα και θα εστιαζα το crop στο θέμα δηλ. το ζευγάρι με το χιτσκοκικό ντεκόρ (το πουλί από πάνω που ετοιμάζεται να τους αρπάξει)
Να ξερες πόσα έκοψα ήταν πολλά εάν βρω μια ακόμα χωρίς πουλιά θα την βάλω, ήμουν μαζί με τον Cento 😜