Φωτογραφία "δρόμου"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

"Αναδεύω. Χρειάστηκα εκτάκτως
το πιστοποιητικό μιας θάλασσας
αδύνατον να βρω πότε και πού
βυθίστηκε."

IMG_4341_edit_resize1200.jpg

(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/1000 sec, f/1.40, ISO160; originally 4640 x 6960, cropped 4276 x 6414, edited & resized 800 x 1200)

Εγώ ψηφίζω το να μη κάνεις τίποτα.
Τα καμμένα εδώ είναι ψιλοαδιάφορα, εφόσον είναι στριτ πορτραίτο και δεν είσαι π.χ. σε βουνό για τοπίο.

Η φωτο βγάζει αυτό που "πρέπει" πιστεύω με τη φάτσα του φίλου/ης, δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι άλλο...

Εγώ θα πήγαινα σε ΑΜ, αν μου επιτρέπεις κάτι σαν αυτό:

Z08_0256-12bw.jpg

Συγνώμη για το ελαφρό κόψιμο της υπογραφής λόγω crop

Κατά την άποψή μου, οι ουρανοί και τα έντονα χρώματα δεν προσθέτουν κάτι στην αρχική φωτογραφία.

Στα καμμενα σε μια φωτο αν επιμενουμε να την κρατησουμε η μονη λυση που στεκει ειναι η Α/Μ εκδοχη και μερικες φορες το τεντωνουμε κιαλλο., Η προταση του Νεκταριου με βρισκει συμφωνο και παιρνει και αλλη βελτιωση

Εγώ ψηφίζω το να μη κάνεις τίποτα.
Τα καμμένα εδώ είναι ψιλοαδιάφορα, εφόσον είναι στριτ πορτραίτο και δεν είσαι π.χ. σε βουνό για τοπίο.

Η φωτο βγάζει αυτό που "πρέπει" πιστεύω με τη φάτσα του φίλου/ης, δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι άλλο...
Συμφωνω επι της αρχης, αυτο που μετραει ειναι το συναισθημα, η στιγμη .

Δεν είναι από άγχος αυτό. Οταν η γυναίκα κάνει το μαλλί ... σκουλί, σημαίνει ότι το μυαλό της ταξιδεύει αλλού και είναι αφηρημένη.