Φωτογραφία "δρόμου"

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Πάρα πάρα πολύ ωραία!!
Άμα και η εστίαση ήταν πάνω στο πουλί (αν και οκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να μην ενοχλεί καθόλου που δεν είναι) θα ήταν άψογη!
σ'ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως αν η εστίαση ήταν στο πουλί θα μας χτύπαγε πολύ στο μάτι επειδή είναι τεράστιο. Ενώ τώρα νιώθω πως το μάτι μπορεί να δει ευκολότερα ολόκληρη τη φωτογραφία...

σ'ευχαριστώ πολύ! Νομίζω πως αν η εστίαση ήταν στο πουλί θα μας χτύπαγε πολύ στο μάτι επειδή είναι τεράστιο. Ενώ τώρα νιώθω πως το μάτι μπορεί να δει ευκολότερα ολόκληρη τη φωτογραφία...
Ναι δεν αποκλείεται.

• Like
Reactions: Tmetal
Εγω μαλιστα ειμαι και των ακρων , θα ηθελα να ελειπε τελειως το πουλι εμπρος ;)

Ωχ πιάνοντας χειμώνας με πιάνει λιγούρα και τα παγκάκια μου φέρνουν θύμησες

Βγάλε μου καμία μπουγατσα από Select , έρχομαι φοριοζος να πάρω ανάμικτη και να κάτσω παγκάκι λίμνη να την ξεσκίσω

• Haha
Reactions: gpapjohn
Το Πολις είναι αρκετά μεταγενέστερο, το Select στέκει από τη δεκαετία του 60

Εγώ βέβαια προτιμώ τον Μάκη στην Ανεξαρτησίας
Αν πέσει ομίχλη (για να μην με δουν με διπλή μερίδα) θα περάσω και από τα δύο να κάνω συγκριτικό :ROFLMAO:

Ε τι μόνο στις μηχανές θα κάνουμε ? :unsure:

• Haha
Reactions: gpapjohn and toupia