Re: Street Photography
Δυστυχως ο φακος ειναι 4-5,6 και εδω πρεπει να ειμαι στο 5,6... Τα mm ειναι αρκετα μεν το διαφραγμα δε... λιγοστο!!! Παντως την ανεβασα λογω των...χρωματων (εξ ου και το σχολιο περι Benetton) και ισως το παρακανα.
Επισης το μονιτορ που δουλευω, εχω πει οτι ειναι της πλακας... λαπ τοπ 6ετιας, με εντονη βινιετα (φωτεινο κεντρο με σκοτεινες γωνιες και εχω την εντυπωση οτι και το κεντρο εχει διαφορα φωτεινοτητας κατω και πανω), πολυ μικρη γωνια θεασης (σχεδον μηδενικη) οποτε μη δινετε πολλη σημασια στα σχολια (γι αυτο και τα αποφευγω).
Στην επεξεργασια, επειδη τωρα μαθαινω, εχω (ως αρχαριος) την ταση να "αρεσκομαι" στα κορεσμενα χρωματα και στο αρκετο φως οποτε (σε συνδυασμο με το μονιτορ) δεν ειναι και πολυ δυσκολο να ξεφυγω...
Ευχαριστω παντως για τα σχολια...
Ανεβαζω αλλη μια στην οποια επισης (ειμαι σιγουρος δηλαδη) εχω ξεφυγει στα χρωματα και επειδη δεν μπορω να αποφασισω αν δειχνει καλυτερη σε ΑΜ η σε εγχρωμο, την ανεβαζω εις διπλουν... (βρηκαμε παπα να θαψουμε μερικους...

perator:
Αυτη ειναι απο γενναιο κροπαρισμα ωστε να απομονωσω το "γεγονος" κατα την προτροπη του Τασου σε παλιοτερη που ειχα ανεβασει, παλι εδω στη street photografy (εκεινη με τη νυφη).