Φωτογραφία "δρόμου"

Re: Street Photography

Abandoned_by_etsap.jpg

Απάντηση: Street Photography

akilla καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Μου άρεσε η φωτογραφία του τοπίου σε διπλανό thread, όχι όμως και αυτή. Θολή, και κάπως μουντή. Παρόλα αυτά το καδράρισμα αξίζει την προσπάθεια. Συνέχισε!

Απορία:Γιατί τόσο μεγάλη;

@Gomar: Έχω κο(υ)ραστεί να βλέπω γάτες, αλλά αυτή με κέρδισε!

Απάντηση: Street Photography

akilla καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Μου άρεσε η φωτογραφία του τοπίου σε διπλανό thread, όχι όμως και αυτή. Θολή, και κάπως μουντή. Παρόλα αυτά το καδράρισμα αξίζει την προσπάθεια. Συνέχισε!

Απορία:Γιατί τόσο μεγάλη;

@Gomar: Έχω κο(υ)ραστεί να βλέπω γάτες, αλλά αυτή με κέρδισε!

Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Είναι θολή και μουντή αλλά εμένα μου αρέσει γιατί έχει μια "θεατρικότητα", είναι σαν σκηνικό.
Βέβαια έχει σημασία και η λεπτομέρεια ότι είναι φωτογραφία απο σοκάκι της κοσμικότατης Μυκόνου και μάλιστα τέλη Αυγούστου και βραδακυ όταν όλα είναι βυθισμένα στον κόσμο. Οποτε φανταστείτε την εκπληξή μου όταν βρέθηκα σε αυτό το δρομάκι, έτσι έρημο όταν δυο βήματα πιο εκεί γινότανε ο κακός χαμός.
Και αυτό μου θυμίζει αυτή η φωτογραφία, πως άμα θελεις μπορείς να βρεις την ηρεμία σου και στα πιο πολύβουα μέρη....

Re: Street Photography

@akillas
εάν μπορείς να σμικρύνεις λιγάκι τις φωτογραφίες πριν τις ανεβάζεις, αφενός μεν γιατί πολλοί έχουμε ρυθμισμένη τη σελίδα να τις προβάλλει σε πλήρες μέγεθος, αφετέρου δε γιατί εν προκειμένω το πλήρες μέγεθος όχι μόνο δεν προσφέρει τίποτα αλλά προβάλλει σε όλο το μεγαλείο της την τεχνική αθλιότητα τέτοιων αρχείων, νυκτερινά και τίγκα στον θόρυβο.
Για δες πόσο πιο εύπεπτη φαίνεται στο 800χ600!

attachment.php