Abdalis_3k60
Senior Member
- 29 November 2017
- 607
Αρχικά Κώστα ευχαριστώ για την άποψη. Ωραία τα Likes αλλά κάποιες φορές η άποψη είναι πιο ωφέλιμη ώστε να βλέπουμε κι άλλες απόψεις.Alex πράγματι είναι καλή αλλά κάποια στοιχεία της με προβληματίζουν χωρίς βέβαια να την ακυρώνουν
στα δικά μου μάτια η ένταση της κίνησης των βαρκών στην συγκεκριμένη φωτό δεν προσθέτει κάτι , ίσα ίσα μου αφαιρεί από την ηρεμία όλου του κάδρου.
Το δευτερο ειναι η μικρή κλιση της στεγης , ειναι στραβή η ατιμη απο μονη της βεβαια, παραταυτα ερχεται ελαφρως σε αντιθεση με τον ορίζοντα που ειναι ολόσωστος. Ισως να μην γινοταν ορατό αν ειχες το θέμα σε αλλο υψομετρικό.
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που γράφεις, ωστόσο μου αρέσει η αντίθεση που δημιουργείται. Υπάρχει το σταθερό σημείο που μεταφορικά είναι "πάντα εκεί" και το κινούμενο (βάρκες) που δείχνει μία αστάθεια στη μεταξύ τους σχέση. Η όλη ήρεμη ατμόσφαιρα συμβάλλει ώστε να μείνει το μάτι μόνο στη μεταξύ τους σχέση χωρίς να αποσπάται η προσοχή σε τρία στοιχεία.
Είναι μία αντίθεση που γενικά μου αρέσει και λογικά θα τη βρεις και στην επόμενη φωτογραφία που θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες!