Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Ήθελε άλλη γωνία λήψης να ξεχωρίσει η βάρκα κι να έχει περισσότερο νερό γύρω της περιμετρικά και ειδικά στην πλώρη . Η χρωματική επεξεργασία μου άρεσε.

• Like
Reactions: toupia
Ήθελε άλλη γωνία λήψης να ξεχωρίσει η βάρκα κι να έχει περισσότερο νερό γύρω της περιμετρικά και ειδικά στην πλώρη . Η χρωματική επεξεργασία μου άρεσε.
Ημουνα σε μια εξεδρα που τελειωνε στην βαρκα. Δεν ειχα πολλα περιθωρια για καδρο

Ημουνα σε μια εξεδρα που τελειωνε στην βαρκα. Δεν ειχα πολλα περιθωρια για καδρο
το κατάλαβα οτι υπήρχε η πιθανότητα να μην είχες χώρο απλά σχολίασα την φωτό πως θα δούλευε πιο σωστά. Μου έχει τύχη εμένα πολλές φορές να βιάζομαι και να μην τσεκάρω αν μπορώ να πάρω καλύτερο κάδρο.

Υπάρχουν και μέλη που μαθαίνουν τα βασικά και βοηθά να τα γράφουμε αυτά τα <λαθη> ακόμα και αν είναι γνωστό στον ίδιο τον φωτογράφο.

• Like
Reactions: cacau and toupia
Τελικά βλέποντας φωτογραφίες μετά απο καιρό, νομίζω ότι θέλω να κάτσω ξανα πίσω στο "σκοτεινό θάλαμο" και να τις αλλάξω. πχ εδώ να δώσω λίγο φως στους βράχους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τελικά βλέποντας φωτογραφίες μετά απο καιρό, νομίζω ότι θέλω να κάτσω ξανα πίσω στο "σκοτεινό θάλαμο" και να τις αλλάξω. πχ εδώ να δώσω λίγο φως στους βράχους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Μου αρέσουν έτσι: τόσο-όσο. Εάν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα προσέθετα αέρα, αρκετά πάνω και λίγο αριστερά.

Μου αρέσουν έτσι: τόσο-όσο. Εάν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα προσέθετα αέρα, αρκετά πάνω και λίγο αριστερά.
Μόνο με ai θα μπορούσα να δώσω αέρα (πλέον) η να ξαναπάω (ναι!!!!) υστέρα προκύπτουν ηθικά διλήμματά, είναι σωστό? δεν έχει σημασία? κι αν όχι πως ορίζεται η ποσότητας της επέμβασης αν προκύπτουν ερωτηματικά? Είναι μήπως καλλιτεχνική έκφραση οπότε αδιάφορο για όλους? Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιο νήμα στο forum που να έχουν συζητηθεί αυτά με την έξαρση του ai στο photo manipulation.
Πάντως πρέπει να έχω κι άλλα κάδρα στο σημείο. Πρεπει να ξεσκονίσω τον φάκελό.

• Like
Reactions: toupia