Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

προσπάθησα να ανεβάσω μια φωτογραφία αλλά μόνο το link κατάφερα....δεν μπορώ και να σβήσω το post .....νέος βλέπετε στο AVclub :smash:
...καλώς σας βρήκα :music-smiley-004:

Καλως μας ηρθες! :) Στο flickr υπαρχει μια επιλογη share, οπου σου εμφανιζει διαφορες καρτελες. Στην καρτελα με το BBCode αντιγραφεις τον συνδεσμο κ τον κανεις επικολληση εδω σαν σχολιο για να εμφανισει κ ενα preview της φωτογραφιας

Καλώς ήρθες στο AVClub, κάνε ότι σου είπε ο Τεο - η φωτογραφία συμπαθέστατη!

Σας ευχαριστώ για την υποδοχή και τη συμβουλή. Εδώ μια από την Λήμνο (ο ήλιος πάει να κρυφτεί πίσω από το Άγιον Όρος)
......με την Olympus E-M10 τον mzd 12-40/2.8 και ένα ND400.

Last edited:
Πολύ καλή, "μενεξεδένια ακτή" - κατά το "μενεξεδένια πολιτεία". Έχω την εντύπωση ότι γέρνει μισή μοίρα αριστερά, αλλά μπορεί να με γελάει το μάτι μου...

Σ' ευχαριστώ Δημήτρη.

Μπαίνουμε στις 100 σελίδες στο νήμα με τον αγαπημένο μου προβλήτα:

the end of words by Teo Kefalopoulos, on Flickr

Σαν απολογισμό θεωρώ ότι το συγκεκριμένο νήμα έχει καλή δυναμική, με φωτογραφίες που προκύπτουν από τεχνικές ασυνήθιστες έως άγνωστες για μερικούς. Ελπίζω να έχει την ίδια καλή εξέλιξη και να συμμετάσχουν περισσότερα μέλη. Για όσους δεν έχουν συμμετάσχει ακόμη, θεωρώ ότι με αυτά που βλέπουν τους έχουμε δελεάσει για να πειραματιστούν έστω και λίγο πάνω στις λήψεις μακράς έκθεσης :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Να τις χιλιάσουμε και πάντα με όμορφες φωτό όπως αυτές που μας βάζεις.

Μου προέκυψε νυχτερινή mini long exposure 8 sec λόγω <hi resolution> JPEG (δηλαδή σύνθεση πολλαπλών φωτό από την μηχανή) με επεξεργασία στο Lr mobile στο καινοϋργιο μου IPad Pro 10.5" (που χειρίζεται φοβερά γρηγορότερα τα hires αρχεία από το laptop υπολογιστή μου με i7 επεξεργαστή) , δυστυχώς εδώ που είμαι δεν έχω μεγάλη οθόνη αλλά και πιο πλήρες πρόγραμμα για να κάνω πιο ακριβής αλλαγές.

IMG_1948.jpg

Όλο λέω να φτιάξω και όλο το βαριέμαι:grandpa:, ανεβάζω όποτε προλάβω στο google photos αλλά και αυτό θέλει πολύ καλό upload γιατί ανεβαϊνει σε καλή ποιότητα και αργεί και δεν μου αρέσει να χάνω τον χρόνο μου, έχουμε και ένα site να παρακολουθούμε :slapface:
εδώ δεν βρίσκω χρόνο να βγάλω φωτογραφίες και αγόρασα το iPad Pro για να προλαβαίνω να τις δω και να κάνω και μια στοιχειώδη επεξεργασία , που να προλάβω να τις ανεβάζω τακτικά, να κάνω δίπλα και τριπλά backup γραφείο σπίτι, να μοιράσω σε οικογένεια φίλους κλπ...:bigcry: Έχω γϋρω στις 10000 φωτό των προηγούμενων 4-5 χρόνων που δεν τις έχω δεί κάν , όχι να τις επεξεργαστώ και μερικές είναι διαμάντια (για εμένα πάντα)

από το δρόμο με 4g δεν το συζητώ κάν , σχεδόν όλες οι φωτό που έβαλα όλη την προηγούμενη και αυτή τη βδομάδα ανέβηκαν on the go χωρϊς wifi από jpeg με επεξεργασία στο iPad Pro, αν μια φωτό έχει πάντως καλό φωτογραφικό θέμα ή όχι δεν την σώνει το Flickr ούτε βέβαια ο γαμά...ος εξοπλισμός.

Μόλις γυρϊσω από διακοπές θα το ξαναδώ, ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές και τα καλά λόγια και δεν έχω κανένα πρόβλημα να γράψει οποιοσδήποτε ότι του ξενίσει στις φωτογραφίες μου (έχοντας υπόψην πάντα και τον ιδιαίτερο τρόπο προβολής τους)

Κοίτα στο site ότι ανεβαίνει σε φωτογραφία χάνει πολύ και είναι λογικό λόγω της συμπίεσης.
Πάντως το 4G ειδικά της cosmote πετάει στο upload αρκεί να έχεις mb στο πακέτο σου.

Κοίτα στο site ότι ανεβαίνει σε φωτογραφία χάνει πολύ και είναι λογικό λόγω της συμπίεσης.
Πάντως το 4G ειδικά της cosmote πετάει στο upload αρκεί να έχεις mb στο πακέτο σου.
το ξέρω ότι πετάει και έχω 4GB αλλά φεύγουν τα άτιμα σαν νεράκι ...
Βέβαια τώρα βρήκα κι άλλο λόγο να το προσπαθήσω : http://avclub.gr/forum/showthread.php/121790-Το-Φωτογραφικό-chat?p=1057958454#post1057958454 :flipout: