Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Thanks Teo! Πολυ καλη κ η μινιμαλ! Οταν αποφασισεις παμε κ παρεα. Χτες ξεκινησα να παω στον φαρο αλλα τελικα απο ενα σημειο κ μετα ηθελε ποδι ή ποδηλατο κ θα με επερνε το βραδι :)

Teo με αυτό το "ψαροχωριό" ακόμα δεν ασχολήθηκα αλλά συντόμως θα έχει την τιμητική του. Πολύ καλή.

από εμένα μία minimal από την ίδια περιοχή.

"surrender". Καλοχώρι, 91" με φίλτρο NiSi ND2000

surrender by Teo Kefalopoulos - Fine Art Photography, on Flickr

Πολύ όμορφη, αν και η βινιέτα λίγο υπερβολική ΙΜΟ :)

Έχουν ανοίξει καλλιτεχνικό διάλογο αυτοί οι δυο... Κι εμείς τους χαζεύουμε κι απολαμβάνουμε! :SFGSFGSF:

"forget me not". Φίλτρο NiSi ND2000, 30". Ποτέ δεν περίμενα ότι 1+ χρόνο πριν θα έδινα σε φωτογραφία μου έναν προφητικό τίτλο. Το δέντρο ήταν το αντίστοιχο Wanaka tree της λίμνης Βεγορίτιδας. Κάποιοι ανεγκέφαλοι όμως το έκοψαν πριν 2-3 μήνες, οπότε δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον :frown1:

forget me not... by Teo Kefalopoulos - Fine Art Photography, on Flickr

Πάρα πολύ όμορφες...για εκτύπωση είναι όλες αυτές! Έχω εντυπωσιαστεί. :grinning-smiley-043
Μία πιο light δικιά μου...δεν ασχολούμαι πολύ με το στυλ και δεν είναι για βραβείο αλλά το γεγονός πως το πέτυχα εντός της Αθήνας μου προξενεί μία επιθυμία να το δείξω.
Under the city by Dimitris Stiliaras, on Flickr

όμορφη και πολύ καλή ιδέα να αποθανατίσεις συγκεκριμένο ιδιαίτερο χρονικό σημείο του χρόνου :idea:

Πολύ όμορφη λήψη!

Δώσε λίγες λεπτομέρειες για τον τροπο λήψης αν θέλεις. Τι φίλτρο έχεις χρησιμοποιήσει,αν ξεκίνησες την λήψη πριν την ανατολή κτλ

Ευχαριστώ πολύ, παιδιά! Έχω την εντύπωση πως στο 500px φαίνεται καλύτερα. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά και εκεί.
https://500px.com/photo/134150865/t...-michael?ctx_page=1&from=user&user_id=8027337
Μάνο, χρησιμοποίησα B+W φίλτρο 10stops. Έκλεισα το διάφραγμα όσο μπορούσα, γιατί ήθελα μεγάλο χρόνο έκθεσης ώστε να φαίνεται η κίνηση των συννέφων.
Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ στο κινητό ανάφερε πως η ανατολή θα γινόταν στις 06:52.
Επειδή όμως στο σημείο του ορίζοντα που σμίγει η θάλασσα με τον ουρανό υπήρχαν μεγάλα μαύρα σύννεφα καθυστέρησα λίγο ώστε να ανέβει πιο ψηλά ο ήλιος και να φανεί καλύτερα.

Ιωσήφ πολύ καλή δουλειά,τελικά ο Τεο ανοίγοντας το νήμα έδωσε την ευκαιρία να δώσουν πολύ δυνατές φωτογραφίες πολλά μέλη μας συγκεντωμενες προσφέροντας την δυνατοτητα να απολαμβανουμε την συνεχεια χωρις να χανομαστε,Καλή Χρονιά σε όλους.

Last edited: