Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Πολύ καλή, το τρίποδο που έχεις πρέπει να είναι "βράχος" - έβλεπα στο flickr την υφή της άμμου και απόρησα...

η τελευταία του Θοδωρή και η βυθισμένη εκκλησία του Ιωσήφ..... :SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

η βυθισμένη εκκλησία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον φωτογραφικό θέμα!

Όντως η φωτο του Ιωσήφ πολύ καλή! Το μόνο που θα διόρθωνα είναι να δώσω λίγο περισσότερο "αέρα" στο πάνω μέρος, να έχω πιο ελεύθυρο το θέμα.
*που βρίσκεται αυτή η εκκλησία;

"depth"
ένας μετρητής βάθους στη λίμνη Κάρλα

depth by Teo Kefalopoulos, on Flickr

Ευχαριστώ πολύ. Φίλε Τέο, ξέρεις πως το δικό σου σχόλιο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Η εκκλησία βρίσκεται στο εγκαταλελειμμένο χωριό Άλασσα στην Κύπρο. Βρίσκεται εντός ενός φράγματος-τεχνητής λίμνης και η εισροή νερού στο φράγμα καθορίζει και το ύψος στο οποίο βυθίζεται. Πριν μερικά χρόνια καλύφθηκε εντελώς.

Απάντηση: Re: Φωτογραφία μακράς έκθεσης (long exposure)

Αρτια και αυτή Τεο αλλά η αγαπημένη μου από τις τελευταίες που είδα στο Flickr είναι η φωτό με τις βάρκες φαντάσματα,

εχεις πιστευω καταφέρει να πετύχεις τον ιδανικό χρόνο έκθεσης όπου εμένα μου δίνουν την ψευδή εντύπωση ότι ίπτανται ως ομάδα και κινούνται προς τον θεατή ενω ταυτόχρονα τις βλέπω δεμένες.

Εξαιρετικές και με ιδιαίτερο κοντράστ. Συγχαρητήρια καλλιτέχνη, πραγματικά μας τιμάς με τα έργα σου.

Εξαιρετικά τα φαντάσματα, αλλά για μένα η επόμενη σου κάθε φορά είναι καλύτερη!!!
Χίλια μπράβο ... και λίγα είναι!!!