Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Μου άρεσε το φως όπως έπεφτε μέσα στο δάσος

5829960050_acfc063616_b.jpg

Για τις τελευταίες 3-4 φωτό: πόσο όμορφοι είναι οι καθημερινοί, οικείοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, οι γυναίκες μας, οι φίλοι μας... όταν τους βλέπει η ματιά μας...

Για τις τελευταίες 3-4 φωτό: πόσο όμορφοι είναι οι καθημερινοί, οικείοι άνθρωποι, τα παιδιά μας, οι γυναίκες μας, οι φίλοι μας... όταν τους βλέπει η ματιά μας...

X 1000 ....

Μπορεις να παρεις υπεροχες φωτογραφιες πορτρετων,οταν μπει το συναισθημα εκεινη τη στιγμη στη μεση,χωρις εξεζητημενους φωτισμους και στησιματα...

Η τελευταια μου αρεσε πολυ... -bye-

:SFGSFGSF:

Δημήτρη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. :grinning-smiley-043

και η δική μου ματιά , για το μόνιμο σχεδόν θέμα μου...

attachment.php

Attachments

• DSC04584.jpg
    DSC04584.jpg
    48.2 KB · Views: 248

Το αγαπημένο μου μοντέλο ξαναχτυπά..:D

Αν φαίνεται μια κοκκινίλα είναι απ'το ανέβασμα.Η κανονική είναι πιο "ψυχρή"

_MG_0107.jpg

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Το αγαπημένο μου μοντέλο ξαναχτυπά..:D

Αν φαίνεται μια κοκκινίλα είναι απ'το ανέβασμα.Η κανονική είναι πιο "ψυχρή"

_MG_0107.jpg

μοντελο που θα καψει καρδιες ...........

η κοκινιλα μαλον ειναι προτιμοτερη διοτι η φωτο ειναι και μπε μπε ......και δειχνει πιο ζεστη !!!

Προσπαθώ να αρχίσω να τραβάω με φλάς ,
αλλά θέλω να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται. Εδώ μια προσπάθεια:

attachment.php

Attachments

• DSC04725-2.jpg
    DSC04725-2.jpg
    129.9 KB · Views: 260

Ωραιο το υψος ληψης, αριστο το στιγμιοτυπο... ισως επρεπε ενα βημα ειτε αριστερα ειτε δεξια, ωστε ειτε να ειναι καθαρο προφιλ ειτε να φαινεται και το αλλο ματι (κατα πως λεν στα τιουτοριαλ)...

Εχεις δικιο για τα θεωρητικά αλλά θα έπεφτα πάνω στο διπλανό πατέρα. Γενικά πάντως δυσκολεύτηκα πολύ από την ώρα που σκοτείνιασε και μετά να βγάλω αξιοπρεπείς. Ειδικα στα latin που υπήρχε και "κίνηση"

John ωραια ειναι .

Ληψη , φωτισμος , μαλλια , ποζα (υποκειμενικα καλη γιατι σε καποιον μπορει να μην αρεσει που κρυβει το στομα της πχ ενω θα μπορουσε να ειναι λιγο διαφορετικη) ειναι αλφαδι.

Με χαλαει το μεικαπ ομως λιγο. Εχοντας την λευκη παλαμη της διπλα στο "στρωμενο" μαγουλο το κοντραστ μεταξυ των δυο δερματων ειναι μεγαλο.
Συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις προσπαθουμε να φερουμε τα δυο δερματα το δυνατον πιο κοντα.

/off topic

Κουφάλες επαγγελματίες φωτογράφοι με τι αστέρια έρχεστε σε επαφή!!!
Ζηλεύωωωω!

:worshippy:

/end off topic