Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

attachment.php

H πρωτη φωτογραφια με την 5D.

ISO 6400, f/4, 1/50 @200mm.

Το μοντελο αγουροξυπνημενο.

Κούκλα..!! Να σου ζήσει..Γιατί της έκοψες τα ποδαράκια και το χεράκι ?
Μάλλον η χαρά να πατήσεις το 1ο κλικ.:smile:

Με γειά η 5d και καλές λήψεις.:a0210:

Eυχαριστω πολυ.
Ειναι κυριολεκτικα το πρωτο κλικ και η εποχη που καθοταν εκει που την αφηνες εχει περασει προ πολλου.

Να χαιρεσε την μηχανη (ελπιζω να μην εχασα επεισοδια:flipout:)
Yπεροχα ματακια, να σου ζησει:worshippy:

Μαλλον σε μενα αναφερεσαι...
Δεν εχεις χασει κατι, εχθες την πηρα.

Ευχαριστω πολυ.

και μια που προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ
attachment.php

Attachments

• _MG_9613.jpg
    _MG_9613.jpg
    34.3 KB · Views: 211

και μια που προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ
attachment.php
Και οχι αδικα,παρα πολυ καλη φωτογραφια και πολυ ομορφο προσωπο με υπεροχα ματια.
Δυο-μικρα-μειον εντοπιζω εδω, το πρωτο στο καδραρισμα (θα ηθελα ολο το κεφαλι και τα σκουλαρικια μεσα) και το δευτερο η γωνια ληψης..δινει την αισθηση οτι υπερεβαλε με την αφυσικη θεση του λαιμου(σαν σπασμενος-εξαθρωμενος μοιαζει). Ισως μια λιγο πιο χαμηλη γωνια ληψης να διορθωνε τα πραγματα.
Καλη προσπαθεια.

Last edited:

με μια ομπρελλα ειναι και τα 2, γιατι μου χαλασε το δευτερο φλας
P8075555skinb.jpg

P8075517b.jpg

Η πρώτη Paul για την έκφραση η 2η όχι για μένα.
Πολύ ωραίο πορτρετο beavis θα συμφωνήσω όμως εν μερει με τον Λεωνίδα, η σταση είναι δύσκολη αλλά αντίθετα εμένα το κόψιμο δεν με ενόχλησε

Απάντηση: Πορτρέτο

Κάπου δεν μου κολλάει η σκηνοθεσία της δεύτερης, Παύλε, με το μαχαίρι. Τι θέλει να πει η νεάνις καθήμενη σταυροπόδι στο ψηλό σκαμπό με το απαστράπτον νίκελ του, ξεκομμένη, με το ανοικτόχρωμο φόντο, από οποιοδήποτε περιβάλλον, ξύνοντας τα νύχια της με το χασαπομάχαιρο;

Σαν τι θελεις να πει δηλαδη, Τασο? Θα μπορουσε να σφαζει κι ενα πεπονι...

Εμενα με ενοχλει λιγο ο φωτισμος, που ειναι πολυ εντονος στα ποδια, ενω πιο πανω θελει λιγο ψαξιμο για να καταλαβεις τα υπολοιπα. Βεβαια το μαυρο μπλουζακι κανει την απαραιτητη αντιθεση.

Αλλα καποιο βαθυ νοημα, δε μου λειπει. Οι φωτογραφιες του Πολ ειναι στανταρ απο ενα επιπεδο και πανω.

Απάντηση: Πορτρέτο

Και είναι και ξυπόλητη!!!

Σοβαρά τώρα, η πρώτη είναι καλή ως πολύ καλή Παύλο.:SFGSFGSF:

για πλακα ηταν η δευτερη, ΙΜΗΟ δεν πρεπει να βγαζουν παντα νοημα οι φωτογραφιες:)
Ειναι μια σειρα με μαχαιρι, απλα δεν εχω επεξεργαστει τις αλλες ακομα,αυτη απλα ειναι ενα taste ασ πουμε, θα τις ανεβασω τις υπολοιπες σε 2-3 μερες.
Επειδη μονο ενα φλας εχω τωρα, ο φωτισμος δεν ειναι τελιος...

Απο την κοπέλα με το μαχαίρι (εμένα μου άρεσε) πάμε σε έναν... βοσκό!
Ε, τι νομίσατε, μόνο ο Μπίλυ θα τραβάει βοσκούς;:Banane0:

attachment.php

Last edited:

Δεν ξέρω τι γίνεται... μου κατεβάζει πολύ την ποιότητα.. την έκανε 69Κ και τη θάμπωσε. Δεν ξέω τι φταίει, στο πσ τη βλέπω με πολύ καλύτερη οξύτητα και λεπτομέρεια. Τέλος πάντων.

Χτες βράδυ από το σπίτι φαινότανε βρε Τζιμ, χάλια αλλά φαινόνταν,
τώρα από τη δουλειά που το βλέπω και εγώ εξαφανίστηκε εντελώς :Banane0:

Θα το επαναφέρω το απόγευμα

Νομίζω ότι το μαχαίρι μοντέλο δεν έχει φωτογένεια. Μήπως να διαλέξεις κανένα που να ποζάρει καλύτερα ?
Ειδικά στη συγκεκριμένη φωτο που θα έλεγα ότι πρωταγωνιστεί αν και του λείπει ένα άκρο.

Όσο για τη σκηνή απλά δε μου βγάζει κάποιο συναίσθημα, πέραν του απλά στημένου και κάποιας χλιαρότητας-αδιαφορίας.

Φίλτατε paulmarinis, μη με παρεξηγείς για τη ‛κριτική’ μου, ξέρεις ότι είμαι οπαδός σου μεν :-) άσχετος με τη φωτογραφία σαν αντικείμενο δε.

καλη ειναι η κριτικη, και δεν παρεξηγουμαι ευκολα:))
μου χαλασε το φλας και ειχα μονο ενα, οποτε ο φωτισμος δεν ειναι τελιος....
για το μαχαιρι, μια χαρα ειναι, απλα δεν ξερω να το φωτιζω σωστα ακομα:)

Παυλο για να φωτισεις μαχαιρι και καθε inox επιφανεια χρειαζεσαι μεγαλες λευκες επιφανειες για να ανακλαστουν μεσα του. Γενικα ειναι πολυ ζορικη ιστορια.
Το χειροτερο δε απο ολα ειναι να φωτισεις κατσαρολα.....