Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

να βαλω και εγω καπιες με παιδια:)))

393900_10150483737812511_552897510_9332999_216519801_n.jpg

403834_10150483735677511_552897510_9332993_433147049_n.jpg

Ωραιος ο μικρος. Στην πρωτη καλο δειχνει και το soft focus αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το skin tone αν εχει πρασινιλα ή με ξεγελαει το φοντο...

mary3.jpg
και αυτη...... που είναι ενα σκαλι πίσω απο αυτη που εβαλα πριν!

Να σου ζήσει και απο μένα Βασίλη, παντα υγεία και χαρά!

Paul η 1η μου αρέσει πολύ η επεξεργασία στην 2η το κόψιμο όχι ειδικά στο παιδί αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά εκτός αν ήταν αυτό ο στόχος. Με τον 30άρη είναι? Εγώ έχω βολευτεί αφάνταστα (όταν βγαίνω έξω τελοσπαντων τον 35αρη)

dimiko και στις 2 η αίσθηση της κίνησης είναι ωραία στην πρωτη νομίζω το προφιλ θα ταίριαζε καλύτερα, ενώ η 2η που είναι εντυπωσιακή σαν δεν ταιριάζει η επεξεργασία που έχεις κάνει IMHO

Last edited:

dimiko και στις 2 η αίσθηση της κίνησης είναι ωραία στην πρωτη νομίζω το προφιλ θα ταίριαζε καλύτερα, ενώ η 2η που είναι εντυπωσιακή σαν δεν ταιριάζει η επεξεργασία που έχεις κάνει IMHO

ναι εχεις δικιο....η δευτερη και εμενα δεν μου αρεσει!!χωρις επεξεργασία είναι καλύτερη!! :slapface:

nai με τον 30αρι ειναι, γενικα ειναι πολυ βολικος φακος, αν και η εστιαση κοντα σε ανοιχτα διαφραγματα ειναι λιγο δυσκολη

να βαλω και εγω καπιες με παιδια:)))

Παύλο και οι δύο μου αρέσουν.
Στη δεύτερη όμως, το σαν ξαφνιασμένο βλέμμα του μπαμπά (; ) κλέβει το ενδιαφέρον από την πολύ καλή έκφραση του πιτσιρικά.
Νομίζω ότι αν τα 2 πρόσωπα είχαν φωτιστεί αντίστροφα δε θα συνέβαινε αυτό. Και ενώ ο κανόνας λέει ότι το μάτι μας πάει πρώτα στα φωτεινά αντικέιμενα ενός κάδρου, εν προκειμένω, η έλλειψη κοντραστ στο αριστερό (όπως βλέπουμε τη φωτο) μάγουλο του μικρού έχει σαν αποτέλεσμα όλο το πρόσωπο να ανακατεύεται με το ήδη φωτεινό background και, αντίθετα, να τονίζεται το άλλο πρόσωπο, που λόγω μεγαλύτερου κοντραστ ξεχωρίζει.
Μία θεωρία είναι αυτή βέβαια, άλλωστε δε χωράει αμφιβολία ότι είσαι μακράν ο καλύτερος χειριστής του φωτισμού στο φορουμ!

Αυτες ηταν τελιως προχειρες, ηρθαν σπιτι μου για επισκεψη, και τις τραβηξαμε σε ενα τεταρτο το πολυ ολες στα χαλαρα, οποτε ατελιες υπαρχουν συγουρα.
γενικα στο φωτισμο πολυ μεγαλο ρολο παιζει που βρησκεται το μοντελο, αν κινηθει λιγο αλλαζει και το φως, και τα παιδια δεν καθονται:)
Σε αυτες ειναι μια ομπρελλα απο πανω ακριβος, και μια μια απο προστα κατω , ιδανικα η δευτερη θα φωτιζε και τους δυο, αλλα το παιδι δημιουργει σκια

Attachments

• marywater.jpg
    marywater.jpg
    128.5 KB · Views: 322

Μπραβο βρε dimiko, πολυ ωραια αυτη η τελευταια... ωραια χρωματα, ωραια σκηνη... σαν καδρο μπορουσε και καλυτερα αλλα το θεμα το κεντραρισες οπως επρεπε... οι πρωτες οντως ειχαν προβλημα στην επεξεργασια που τις χαλουσε καπως...

Μπραβο βρε dimiko, πολυ ωραια αυτη η τελευταια... ωραια χρωματα, ωραια σκηνη... σαν καδρο μπορουσε και καλυτερα αλλα το θεμα το κεντραρισες οπως επρεπε... οι πρωτες οντως ειχαν προβλημα στην επεξεργασια που τις χαλουσε καπως...

Να σαι καλά Ηλία, ευχαριστώ πολύ, είμαι καινούργιος στο χώρο του photoshop και απλά το λιώνω για να το μάθω όσο μπορώ!!
Οσο για την φωτό αφου εχω ωραίο μοντέλο (γυναίκα μου) δεν θα μπορούσε να μην είναι καλή!!χαχαχαχαχα

Οσο για την φωτό αφου εχω ωραίο μοντέλο (γυναίκα μου) δεν θα μπορούσε να μην είναι καλή!!χαχαχαχαχα

Ωχ... αυτα τα λενε πρωτα πρωτα βρε... μπορει να μας διαβαζει...:grinning-smiley-043 (οταν θες καινουργιο φακο, πες να αρχισουμε τα σχόλια περι θολουρας, ασαφειας κτλ κτλ :idea:)