Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Κωστα η φωτο ειναι πολυ ωραια οπως και η κοπελα επισης. Επρεπε να βγαλει και το υπολοιπο.
..

Πες βρε παιδί μου οτι σου αρέσουν τα πορτρέτα.. καρυάτιδες

DSC_6592_1_zps92d536ed.jpg

ωραίο θέμα και το desatturation καλό, αλλά ήθελα ελαφρώς διαφορετικό το δέρμα.
Μου δίνει την αίσθηση ότι έχει ένα ελαφρό πρασίνισμα κάτω από τα μάτια που θα πρότεινα να πηγαίνει προς το πορτοκαλί ή προς το μπλε (ανάλογα το ύφος).

Επίσης προσωπική άποψη, ανεξαρτήτως ύφους, το άσπρο των ματιών θα πρότεινα να αναδεικνύεται περισσότερο. Ακόμα και αν ειναι σκοτεινή η γύρω περιοχή.

Υ.Γ. μπορεί να φταίει και η οθόνη μου για το πρασινισμα.

εγώ θα την προτιμούσα α/μ...
τα χρώματα είναι λίγο "αφύσικα" , στο δέρμα στα χείλι..
λάθος κάδρο, τα χεριά έρχονται από το τίποτα, είναι ξένα...
αλλά κάτι έχει όμως....και μου αρέσει...

ωραίο θέμα και το desatturation καλό, αλλά ήθελα ελαφρώς διαφορετικό το δέρμα. Μου δίνει την αίσθηση ότι έχει ένα ελαφρό πρασίνισμα κάτω από τα μάτια που θα πρότεινα να πηγαίνει προς το πορτοκαλί ή προς το μπλε (ανάλογα το ύφος). Επίσης προσωπική άποψη, ανεξαρτήτως ύφους, το άσπρο των ματιών θα πρότεινα να αναδεικνύεται περισσότερο. Ακόμα και αν ειναι σκοτεινή η γύρω περιοχή.Υ.Γ. μπορεί να φταίει και η οθόνη μου για το πρασινισμα.

Ναι πρασινιζει ελαφρως απο το φιλτρο, ηθελα να ειναι λιγο "εξωπραγματικη", για το ασπρο των ματιων θα το ανοιξω ακομα ναι..

εγώ θα την προτιμούσα α/μ...τα χρώματα είναι λίγο "αφύσικα" , στο δέρμα στα χείλι..λάθος κάδρο, τα χεριά έρχονται από το τίποτα, είναι ξένα...αλλά κάτι έχει όμως....και μου αρέσει...

Θα φτιαξω και μια α/μ εκδοση...οσο για το καδρο ο χορευτης γυρνουσε συνεχως οποτε με τον 50αρη (75μμ σε ff) ηταν δυσκολο το καδραρισμα, και εχει ναι, κατι... :-)

εκανα μερικες μικρες αλλαγες. Λιγο over exposed αλλα οκ. Για να φανει και το ματι.

Αν δεν σου αρεσει φυσικα δεν την κρατας.

Attachments

• custom.jpg
    custom.jpg
    92.8 KB · Views: 224
Last edited:

biutifuuul!
ενταξει το θεμα με τις street photography ειναι ενα ...θεμα
το που αρχιζει η ελευθερια και που τελειωνει ειναι ενα αλλο ...θεμα
αυτη την στιγμη στη ουγγαρια π.χ με τον νεο νομο για τα προσωπικα δεδομενα και την φωτογραφια, πεφτουν κεφαλια....
φυσικα ο νομος ισχυει μονο για το ποπολο και οχι για τον big brother
ισως ζησουμε εποχες, οπως το κυνηγι μαγισσων....:hanged: