Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

εγω νομιζω παντως ειναι αρκετα καλη φωτογραφια εχει μια hardcoreηλα....αν και θα την εβαζα στο στρεετ μαλλον, και θα δοκιμαζα τετραγωνο επισης:)

12376078_10153112451462511_8276019549277246458_n.jpg

Παυλο , εννοω οτι δεν μου αρεσουν τα χερια στις τσεπες, ειναι σαν να σου λενε "αντε τελειωνε"

στην 2η εχεις "χαθει" δεν δουλεψε η αντανακλαση στο νερο, ισως ενα οριζοντιο καδρο να ηταν πιο "αναγνωσιμο"

Απάντηση: Πορτρέτο

ευχαριστώ...η αλήθεια είναι ότι είναι τόσα πολλά τα topic που μερικές φορές είναι σπαζοκεφαλιά η επιλογή τους :P

Παυλο , εννοω οτι δεν μου αρεσουν τα χερια στις τσεπες, ειναι σαν να σου λενε "αντε τελειωνε"

στην 2η εχεις "χαθει" δεν δουλεψε η αντανακλαση στο νερο, ισως ενα οριζοντιο καδρο να ηταν πιο "αναγνωσιμο"

το αντε τελιωνε για δεν μπορει να ειναι μερος του πορτρετου?:)
η δευτερη ναι ειναι για τοπιο περισοτερο....η αντανακλαση παντως δεν με ενιαζε καν οταν την τραβαγα

μερος του πορτρετου ειναι, καμια αμφιβολια, και το στησιμο μια χαρα ειναι...
προσωπικο γουστο ειναι, δεν γουσταρω να φωτογραφιζω καποιον και να εχει τα χερια στην τσεπη
νομιζω οτι τα χερια σε μια φωτογραφια ειναι η ταυτοτητα τις αισθητικης (γνωμη μου)

και ισως ασχετο
δεν θυμαμαι το ονομα του
ενας βουλγαρος σκηνοθετης θεατρου περνουσε οντισιον τους ηθοποιους με δεμενα τα χερια