Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Παλι wide 16:9 έτσι ήταν το concept εκείνη την ημέρα, το Out of focus προσωπο ειναι εσκεμμένο, τα πάντα είναι εσκεμμένα και πρόκειται για ανεπεξέργαστο jpeg κατευθείαν απο την μηχανή με τον takumar 50mm f1.4

25582946475_9d44ddd47f_b.jpg
[/url]Window pain by Dimitris Zampakas, on Flickr[/IMG]

Εξαιρετική Δημήτρη! Μάλλον πρέπει να επισπεύσω την αγορά του takumar, μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνει !

Πας να το παιξεις καμποσος με τις πειραματικες στο φορουμ και καπακι σκαει πορτραιτο ποιημα απο επαγγελματια και σε μηδενιζει😁 Αλλα ταυτοχρονα σε εμπνεει! Καταπληκτικη φιλε paulmarinis και εξισου εντυπωσιακο πορτφολιο!

Απάντηση: Πορτρέτο

και οι δυο φωτο αν και τελειως διαφορετικες ειναι εξισου υπεροχες!!

Για τον Παύλο δεν έχω λόγια, αλλά και οι υπόλοιποι κάτι έχετε βγάλει από τα μοντέλα σας...

Ο αγαπημένος μου φακός κοστίζει καινούριος 20ευρώ! Όποιο πρόσωπο και αν βγάλεις με αυτόν τον φακό δεν χρειάζεται να βγάλεις δευτερη φορά, όλες οι φωτός είναι keepers από αυτόν τον φακό, δεν ξέρω πως το κάνει αλλά χαίρομαι που το κάνει!

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον Fujian 35mm 1.7 CCTV Lens!

16958262897_cc48444146_b.jpg
[/url]Afternoon card games +Fujian 35mm 1.7 CCTV Lens by Dimitris Zampakas, on Flickr[/IMG]

Είχα πάρει κι εγώ μερικούς παλιούς cctv το 2008, θυμάμαι είχανε έντονη βινιέτα - αλλά το βασικό πρόβλημα τότε ήταν ότι δεν είχα σκόπευτρο και focus peaking...

...Καλές σκηνές, κλίμα '50s...

(Ας μου επιτρέψετε και μια δημοσίευση μου από το facebook)
Πάρε και εσύ τη φωτογραφία σου για να μην παραπονιέσαι.
Τι δεν σου αρέσει; Τι νομίζεις ότι επειδή πήρες μια μηχανή έγινες και φωτογράφος; Αυτά μας τα παν κ άλλοι.
Όλα τα χώρεσα μέσα και εσύ πρώτη μούρη.
Φαίνεται η βέρα για να είναι πιο μελό.
Σε ενοχλεί η σκουριά; γιατί; Ο χρόνος δεν κάνει εξαιρέσεις.
Την άλλη φορά βγάλε selfie να ποστάρεις στο facebook τη μουτσούνα σου.
Βάλε την και στο instagram με το ανάλογο vintage φιλτράκι να κρύψει τις ρυτίδες.
Έτσι για καλημέρα η μύτη σου να γεμίσει την οθόνη του κινητού.
Και να μην φοράς κουκούλα να φαίνεται το φρεσκοκουρεμένο μαλλί.
Με τα ψέμματα και εσύ είσαι στο internet, θα πάρεις τα like σου, θα φουσκώσουν τα στήθη σου σαν γαλοπούλα και θα ζήσεις το παραμύθι σου ότι είσαι φωτογράφος και κάποια στιγμή οι φωτογραφίες σου θα έχουν την αναγνώριση που θα ήθελες.
Τόσα emotions έβαλε το facebook αλλά ξέχασε το πιο σημαντικό και ελληνικό ,που είναι η μούντζα να παρασημοφορηθώ.
Άντε βάλε και έναν επίλογο γιατί αύριο τα ξυπνητήρια θα χτυπήσουν πάλι νωρίς για τους μη φωτογράφους.
Καλό μας βράδυ με όνειρα φωτογραφικά
Υ.Γ Το κείμενο αποτελεί τις σκέψεις του "φωτογράφου" όταν στέκεται απέναντι στο "έργο" του και το κρίνει σαν τρίτος
Selfie by Panos Tiniakos, on Flickr

Όχι και τριαντάχρονος ρε φίλε πέρασαν τα χρόνια.
Δεν είναι hdr δούλεψε φλας, πλέον απαραίτητο αξεσουάρ και σε εξωτερικούς χώρους.