Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις επισημανσεις σας.Η δευτερη εχει τραβηχθει πριν απο τριμηνο ή δε πρωτη πριν 4 ημερες, με τον Nikkor 18-140mm f3.5-5.6 στα 140mm με διαφραγμα f5,6.Επομενως το bokeh δεν ηταν τοσο...

Re: Πορτρέτο

Και οι δυο μου αρεσαν.
Τωρα με το ψευτικο μποκεχ, για να φαινοταν πιο φυσικο, στην πρωτη καλο
θα ηταν να μην περιλαμβανει το παγκακι του πρασινοφορεμενου κυριου,
και στην δευτερη καλο θα ηταν να ειναι λιγοτερο εντονο.
Ουτως η αλλως τα κεντρικα θεματα των δυο καδρων ειναι απο μονα τους αρκετα εντυπωσιακα.

34893297035_32c004e958_b.jpg
[/url]_DSF3512 co by miltos, on Flickr[/IMG]

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Προσπαθησε να ακολουθείς (γι αρχη) το παρακάτω για τα κοψίματα :

ae9515369619ebd511a7ea0cfcd78958.jpg

Με πράσινο είναι τα "επιτρεπτα"
Επειδη δεν καταλαβα.Επιτρεπεται να κοβουμε φωτοφραφια ή να περνουμε φωτογραφια στα ορια του πρασινου;
Υ.Γ.Σε ευχαριστω για την επισημανση.

Επειδη δεν καταλαβα.Επιτρεπεται να κοβουμε φωτοφραφια ή να περνουμε φωτογραφια στα ορια του πρασινου;
Υ.Γ.Σε ευχαριστω για την επισημανση.

Στα όρια του πράσινου τα κοψίματα

Στα όρια του πράσινου τα κοψίματα
Ευχαριστω πολυ Γιωργο.Εχω πολλα να μαθω.Την εικονα σε ποιο σαιτ ή βιβλιο μπορω να την βρω γνωριζεις;

Ευχαριστω πολυ Γιωργο.Εχω πολλα να μαθω.Την εικονα σε ποιο σαιτ ή βιβλιο μπορω να την βρω γνωριζεις;
Γιώργο, θα σου πει ο Ηλιας(etsap) από που το ψάρεψε το σχεδιάγραμα για να μπείς να διαβάσεις

Maetsro αναγκαστικά την έκοψα τόσο γιατί δίπλα της ειναι η δεύτερη μικρή μου που εκανε οτι μπορούσε για να χαλάσει την φωτογραφία... Χαχα στην πρώτη μου άρεσε και είναι η πρώτη φορά που δουλεύω το nik collection. Τώρα που πια σταματάει εγω το ξεκινάω.