Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Πολύ ωραίο κάδρο, συγχαρητήρια.
Όταν όμως την ζουμάρεις στο flickr καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να πάρεις φωτογραφική.

Πολύ ωραίο κάδρο, συγχαρητήρια.
Όταν όμως την ζουμάρεις στο flickr καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να πάρεις φωτογραφική.
Ισχυει. Να σου πω την αληθεια αυτο εβλεπα και ενω την εχω τραβηγμενη απο τελη Δεκεμβριου δεν την ανεβαζα...

περασε ο αγιος βασιλης αλλα οκ...καλη χρονια να εχουμε

26063399_10214954721158780_5103605831115612102_o.jpg

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Σωστή η παρατήρηση του Ηλία δεύτερη δική μου δεν με ενοχλεί το χαμηλό οριζόντιο καίτι του τζαμιού αλλα αντίθετα με ενοχλεί αυτο στον ώμο που ειναι και τονισμένο δεξιά, αν ήταν πολύ πιο ψηλά ή πιο φλου θα ήταν όλα οκ,

Re: Απάντηση: Re: Πορτρέτο

2 πράγματα θα ήθελα: Λίγο παραπάνω φως στο πρόσωπο και να μην κόβεται η φούστα. Όλα τα λ7 ... η τιράντα ;)

Ναι εχεις δικιο για το προσωπο, στα επομενα θα παιρνω βοηθο για τον ανακλαστηρα ...

+1! Ασημάκη Κόκκινε, ωραία τα κόκκινα... Μας έφτιαξες την ημέρα!!!

ερχονται και αλλα :-)

Σωστή η παρατήρηση του Ηλία δεύτερη δική μου δεν με ενοχλεί το χαμηλό οριζόντιο καίτι του τζαμιού αλλα αντίθετα με ενοχλεί αυτο στον ώμο που ειναι και τονισμένο δεξιά, αν ήταν πολύ πιο ψηλά ή πιο φλου θα ήταν όλα οκ,

σωστο θα επρεπε να το ειχα φλουταρει (για την ακριβεια ειναι σιδερενια σκαλα απο το διπλα διαμερισμα λολ)