Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ελπίζω να κολλάει στα πορτρέτα (δεν ήξερα που αλλού να τη βάλω)...

σε ευχαριστω bill :)
να και αλλη μια
DSC_2783a.jpg

Gomar φοβερες φωτο,αυτη η τελευταια και η αλλη με τη sepia αποχρωση!

Πολυ ομορφες Gomar! Και πολυ ωραιος χειρισμος του φωτος....Συγχαρητηρια!

να ειστε καλα παιδες....
βεβαια τα ευσημα οχι μονο σε μενα.Ηταν και ο Παυλος μαζι και μαζι καναμε την φωτογραφιση:)

σε ευχαριστω bill :)
να και αλλη μια
DSC_2783a.jpg
τον φωτισμό από αριστερά πως τον πέτυχες? με φλας μακρυά από την μηχανή? (τρίποδο, ομπρέλα και τα τοιαύτα?)
πραγματικά πολύ ατμοσφαιρική φωτογραφία!

...............μόλις είδα το στήσιμο στη φωτογραφία του Παύλου σε προηγούμενο μήνυμα.... όποιος βιάζεται...
Πραγματικά πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!!! επαγγελματική δουλειά!:a0210:
(απ' όσο γνωρίζω δεν είσαστε επαγγελματίες)

Ελπίζω να κολλάει στα πορτρέτα (δεν ήξερα που αλλού να τη βάλω)...

πολύ όμορφη φωτογραφία, πολύ τρυφερή! οι φλουταρισμένες λεπτομέρειες στο φόντο προσθετουν πολύ!

Α κανατε φωτοσουτ σεσιον πουλάκια μου! Καλή φάση! Κρίμα δεν είμαι εκεί να ερχόμουν και εγώ θα είχε πλάκα! Πολύ καλή δουλειά, μπράβο!

Δυστυχώς τα μόνα φώτα που στήνω αυτήν την εποχή είναι του σπιτιού... χεχε

Paulmarinis και Gomar νομίζω οτι έχετε ξεφύγει κατα πολυ πλέον απο το επίπεδο των περισσότερων απο εμάς. Αν και δεν εχω κλίση προς το πορτρέτο, σας ζηλεύω καταρχήν και τουλάχιστον για την υποδειγματική αξιοποίηση του εξοπλισμού σας.

Απάντηση: Πορτρέτο

Gomar και paulmarinis συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, το μεράκι και τον δρόμο που μας δείχνετε! Μπράβο!

Paulmarinis και Gomar νομίζω οτι έχετε ξεφύγει κατα πολυ πλέον απο το επίπεδο των περισσότερων απο εμάς. Αν και δεν εχω κλίση προς το πορτρέτο, σας ζηλεύω καταρχήν και τουλάχιστον για την υποδειγματική αξιοποίηση του εξοπλισμού σας.

+1000
Εξαιρετικο αποτέλεσμα!

Last edited: