Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ωχ.... ξέρεις Παύλο μου τί σημαίνουν τα αρχικά;

Ναι:)
Για αυτο και το happy face:)
Ενας φιλος μου ειναι, ηρθε σπιτι μου με αυτη τη μπλουζα, και επρεπε να το βγαλω, αμα ειχαμε και κανα trendy γιαλι:)

me and ma' gun :laugh:

4133078466_a1ce42d421.jpg

ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΕΔΩ

πολύ καλή ιδέα.

Πολύ μου αρέσει αυτή!
και κυρίως γιατί πέραν απο το οτι είναι καλή ώς φωτογραφία, δείχνει οτι υπήρξε προετοιμασία απο πίσω.
Ακριβώς το είδος φωτογραφίας που μου αρέσει. Αρχικά η ιδέα για την φωτογραφία, μετά η ετοιμασία (αλήθεια τι ακριβώς έβαλες για εσωτερικό της κάνης? Σαν απο χαρτί κουζίνας μεγάλο μου μοιάζει. Και πώς το φώτισες?), και τέλος η εκτέλεση.

Πολύ μου αρέσει αυτή!
και κυρίως γιατί πέραν απο το οτι είναι καλή ώς φωτογραφία, δείχνει οτι υπήρξε προετοιμασία απο πίσω.
Ακριβώς το είδος φωτογραφίας που μου αρέσει. Αρχικά η ιδέα για την φωτογραφία, μετά η ετοιμασία (αλήθεια τι ακριβώς έβαλες για εσωτερικό της κάνης? Σαν απο χαρτί κουζίνας μεγάλο μου μοιάζει. Και πώς το φώτισες?), και τέλος η εκτέλεση.

Η σκηνοθεσία ήταν του λεπτού... κράτα το "όπλο" , σημάδεψε με και φίλος που φωτογράφισε μέσα από χαρτί κουζίνας όπως πολύ καλά μάντεψες!

Το φώς είναι φυσικό ,ουρανός πίσω και λίγο χρωματική διόρθωση ώστε να μοιάζει πιο retro με photoshop.-bye-

Ωραιο το πορτρετο με το μωρακι GoMar.

Θα σου προτεινα να κανεις μια μικρη επεξεργασια στο χρωμα,ωστε το δερμα να αποκτησει μια λιγο πιο θερμη,"υγιη" χροια.

Μιας και πιάσαμε πάλι τα μωρά, και μιας και οι φωτογραφικές μου ώρες

(στιγμές πια...) εξαντλούνται στο ένα και μοναδικό θέμα...

attachment.php

f 2.2 1/40 85mm(127) ISO 500

Attachments

• DSC_0700copy-2.jpg
    DSC_0700copy-2.jpg
    140.5 KB · Views: 221

το ανιψάκι μου σε στιγμές χαλάρωσης (σπάνιες!)

4138729302_3163d36e7e_o.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Πορτρέτο

...
Η πιο χαριτωμένη (και επικίνδυνη) φάση της ανάπτυξης...-bye-

Νά' ναι γερό και να το χαίρεστε! Κι οι δυό γονείς!

Όσον αφορά στην... επικίνδυνη φάση της ανάπτυξης.... πάρε καρέκλα και κάτσε! Όοοοταν θα φθάσει το πρώτο σου στα 18-20 και μέχρι το μικρότερο να κλείσει τουλάχιστον τα 23, τότε το ξανασυζητάμε.
Μέχρι τότε... Καρτερία κι Επαγρύπνηση!

...Τα πέρασα... Παθών ομιλεί!
Τρία καμαρώνω!
Καλό Κουράγιο και (Θεία) Δύναμη σ' όλους εσάς τους "μωρομπαμπάδες" / "μωρογονιούς" ! Βαθειά μέσ' απ' την καρδιά μου!

Last edited:

μια προσφατη, θελαμε glamour λοοκ, να μιαζει με διαφημισεις nivea, βγηκε λιγο προς το εξωγηινο:)

4153166189_29d36245af_o.jpg