Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

@monad

Μου άρεσε πάρα πολύ αυτή η φωτογραφία. Θα ήταν εύκολο να μου πείς με τι διάφραγμα τραβούσες, iso, και εαν είχες τρίποδο;
Eπίσης σχετικά με την φωτομέτρηση, ποια επιλογή είχες στην μηχανή σου, και σε ποιο σημείο φωτομέτρησες στο κάδρο σου; Το focus ήταν στο αυτόματο;

Άψογη και η άλλη. :worshippy:

θα πρέπει να κοιτάξω το exif για λεπτομέρειες αλλά διάγραγμα έπαιζε από 2,8 έως 3,2 όλο το βράδυ. iso 3200 και όλες στο χέρι. φωτομέτρηση center evaluated και auto focus αλλά πάντα επιλέγω συγκεκριμένο σημείο εστίασης. τέλος το mode είναι σχεδόν πάντα Av δλδ προτεραιότητα διφράγματος.

Μορφές του Καβοντόρου

Απο ένα project που ξεκίνησα πριν απο 10 χρόνια.

Μορφές του Καβοντόρου

DSCF6925_1.jpg

Untitled-2+copy.jpg

DSCF6940_1.jpg

antia1.jpg

thia1.jpg

kmaria.jpg

RESTING.jpg

tsopan.jpg

Barbagiannis.jpg

b_giannisbw.jpg

Κάποιες τις έχω ανεβάσει ξανά στο παρελθόν.
Τις είχα μαζεμένες μαζί με άλλες και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας.

Η εγκατάλειψη του Καβοντόρου απο την Πολιτεία είναι μνημειώδης, Στα μάτια του μικρού παιδιού θα δείτε τη μελαγχολία του τόπου.
Οι γέροντες, όσοι απόμειναν, μετρούν τις μέρες και αναπολούν εποχές που τα σπίτια έσφιζαν απο ζωή και στα σχολεία κελαηδούσαν οι φωνές των μικρών μαθητών.........

Απάντηση: Πορτρέτο

Εκτός θέματος η παρακάτω φωτογραφία
Σχολείο στο χωριό Πλατανιστός στον Καφηρέα (Κάβο Ντόρο)
Το κουδούνι χτύπησε για τελευταία φορά το 2002......

attachment.php

Attachments

• DSCF7046 copy.jpg
    DSCF7046 copy.jpg
    143.8 KB · Views: 243
Last edited:

Τρομερές Billy

Και μια από το συνηθισμένο μου μοντέλο με sigma 24 super wide II
attachment.php

Attachments

• IMGP5679.jpg
    IMGP5679.jpg
    96.8 KB · Views: 199

@Billy the Kid.. φοβερά πορτρέτα.. κάθε μια θα μπορούσε να είναι και μια ιστορία.πολύ δυνατές εικόνες. :grinning-smiley-043

@NtinNton.. ωραίο πορτρέτο και πιστεύω του πάει το ασπρόμαυρο.. Το μοναδικό αρνητικό είναι τα φύλλα αριστερά που σου αποσπούν την προσοχή απ´το θέμα..

Εχεις δικιο απλώς είναι μαργαριτούλα που έδειχνε ωραία στο έγχρωμο ενώ στο α/μ είναι "περιττή"

Βασιλη εξαιρετικες!
Πραγματικα δεν εχω λογια, ολες εχουν κατι το διαφορετικο, αλλα ταυτοχρονα και κατι που τις ενωνει. Και απο τεχνικης αποψης τι να πω, δεν ξερω αν μπορω καν να σε κρινω.
Μπραβο!

Και απο τεχνικης αποψης τι να πω, δεν ξερω αν μπορω καν να σε κρινω.
Μπραβο!

Τι δεν μπορεις βρε... πες κατι, οτι να ναι, μπας και βγει και μας το εξηγησει (το γιατι δεν ισχυει) και να μαθουμε κι εμεις κατι παραπανω...:flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

παιζοντας με κατι φιλους χθες
αλλα μολις τους δωσεις την μηχανη η λαθος καδρο η ανεστιαστες.μονο μια βγηκε καλη:p
θελω ξυρισμα :p
DSC_9734a.jpg