Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

να βαλω ενα παιδακι που εβγαλα προσφατα.....

226421_10150166129192511_552897510_7419506_2518600_n.jpg

223406_10150166915832511_552897510_7428582_1458244_n.jpg

ομπρελες ναι, ασε τα παιδια ειναι τα πιο δυσκολα μοντελα τελικα, δεν ακουνε με τιποτα:)
και θελω 3ο φλας επειγον!:)

Kαι κουνιουνται συνεχεια.

Με 2.8 και απο τοσο κοντα, τη δικια μου την κυνηγουσα ωρα και πεταξα πολλες.

Ειναι και μαπα ο φακος, δεν εστιαζει...Χεσε μεσα.

η δευτερη ειναι με τον 50/φ2 νομιζω, η με τον 25/φ2,8, δεν θυμαμαι, πρεπει να δω το ΕΞΙΦ, και εγω ειχα αρκετες που ηταν λαθος φοκους, απλα υπομονη θελει, με την εστιαση αν εχει αρκετο φως δεν πρεπει να υπαρχει προβλημα...
Το πιο δυσκολο ειναι να κανεις το παιδι να κανει οτι θελεις εσυ!:)

Αν είναι εφέ, είναι καλό γιατί μου κάνει σαν να έχει από πίσω "κάτι" ροζ που έχει γράψει και στο ρούχο...

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Αν είναι εφέ, είναι καλό γιατί μου κάνει σαν να έχει από πίσω "κάτι" ροζ που έχει γράψει και στο ρούχο...

Ναι ακριβώς εφέ είναι με ξεχωριστό backround και με αντίστοιχο φίλτρο μονο στην μπλούζα ισα- ισα για να μην φαίνεται ξεκάρφωτο.

Απάντηση: Πορτρέτο

Ο Gomar έπεσε μέσα είναι ένα απλό Cloud με Radial Blur αλλα στο Zoom και όχι στο spin και μετά φίλτρο με ότι χρώμα θες.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Έχω να μάθω πολλά ακόμα στο Photoshop (και γενικότερα)...

Δημήτρη μου εύκολα είναι αυτά, περνάς από εδώ με ένα σκληρό δίσκο σου δίνω καμια 30 gb σε μαθήματα και είσαι έτοιμος. Xρόνο θέλει και μεράκι.

Μεράκι πολύ, χρόνος λίγος. Είναι και θέμα προσέγγισης, δεν μου αρέσει να τις πολυπειράζω (τις φωτογραφίες), είμαι και του φυσικού φωτισμού... τώρα ξεκίνησα να πάρω φλάς... :chinscratch: