Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

....Χμμμ.., Πάρνηθα μετά την πύρινη κόλαση του 2007..!! Απ' τη καταστροφή σε πιάνει σφίξιμο, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι έχει προκύψει τοπίο γιά ατμοσφαιρική φωτογράφηση!

Δε πολυβγαζω γενικα πορτρετα,αν και τελευταια εχω καποιες ιδεες στο μυαλο μου,και θα ηθελα να κανω καποια πραματα :idea:

Μια παλια που την επεξεργαστηκα λιγο σε Α/Μ προς σεπια...

Κάποιες δοκιμές με τα 3 φλας.

_MG_2555-Edit-Edit.jpg

Θα ήθελα να μου πείτε εκτός των άλλων αν βλέπετε κάτι περίεργο με τα χρώματα.

Ισως το WB ειναι λιγο ψυχρο.

Αφου εκανες τον κοπο και εστησες τα τρια φλας, γιατι δεν εβαζες και το μοντελο καπου να εχει πιο καθαρο μπακγκραουντ? Αυτο ειναι στα χρωματα των μαλλιων και το ασπρο κλεβει την παρασταση.

Κατα τα αλλα, το εστιασμενο ματι ειναι ολα τα λεφτα.

Ισως το WB ειναι λιγο ψυχρο.

Αφου εκανες τον κοπο και εστησες τα τρια φλας, γιατι δεν εβαζες και το μοντελο καπου να εχει πιο καθαρο μπακγκραουντ? Αυτο ειναι στα χρωματα των μαλλιων και το ασπρο κλεβει την παρασταση.

Κατα τα αλλα, το εστιασμενο ματι ειναι ολα τα λεφτα.

Βασίλη σ'ευχαριστώ για τα σχόλια.
Θα το δοκιμάσω το wb, απλά επειδή έχω καλιμπράρει το monitor αλλά δουλεύω σε wide gamut και μετά το κάνω srgb "ψάχνω" να δω τι γίνεται.
Σχετικά με το background έχεις δίκιο , πρέπει να φτιάξω ένα άσπρο background είναι στα επόμενα σχέδια.

Δε πολυβγαζω γενικα πορτρετα,αν και τελευταια εχω καποιες ιδεες στο μυαλο μου,και θα ηθελα να κανω καποια πραματα :idea:

Μια παλια που την επεξεργαστηκα λιγο σε Α/Μ προς σεπια...

Το έχεις, αλλά θες δουλειά στο φωτισμό (εγώ να δείς... φλας?τι είναι φλας?):flipout:

Το έχεις, αλλά θες δουλειά στο φωτισμό (εγώ να δείς... φλας?τι είναι φλας?):flipout:

Σ'ευχαριστω Δημητρη.Μια απο τα ιδια με το φλας! :damnyou:

Φως δεν ειναι μονο φλας. Υπαρχει το φως του ηλιου, που μπορει να ειναι διαθεσιμο, ακομα και μια λαμπα μαλλον θα κανει καλυτερο φως απο το φλας. Προσωπικα το φλας το χρησιμοποιω μονο οταν δε γινεται να βγει φωτογραφια αλλιως. Οι μπαταριες τελειωνουν καθε 10000 κλικ.

μπορει, εχω τραβηξει αρκετες μπορει και να υπαρχουν γιατι ο 11-22 στα 22 γινεται 44μμ
Απλα οταν διαλεγω τις φωτογραφιες που ανεβαζω, βαζω αυτες που μου φαινονται ενδιαφερον , 100% τελιες φωτογραφιες σπανια βγαινουν:)

Παύλο, την επόμενη φορά που θα κάνεις πορτρέτο, στείλε πμ-bye-

εγω νεος που ειχα μοντελα δεν ειχα μηχανη
τωρα που εχω μηχανη δεν εχω μοντελα:hahaha:

Μια και βλεπω πολλους και προθυμους πορτραιταδες, πειτε καμμια γνωμη για το χρωμα και τα skin tones... πως σας φαινονται? (και στην επομενη φωτογραφιση θα σας φωναξω κι εγω για βοηθεια :smash: μην καλομαθει ο Paul :award: ).

_MG_3987_dpp.jpg

_MG_3985_dpp.jpg

_MG_4012_dpp.jpg