Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

το δεξι πρεπει να ηταν σε focus, θα το κοιταξω και σε full size, καπιες δοκιμαστικες ηταν σε πιο ανοιχτα διαφραγματα φ2 ειναι αυτο, απλα μου αρεσε η εκφραση εδω περισοτερο απολες , και μια πιο απλη

P2270504a.jpg

Η προηγούμενη απο έκφραση σκίζει. Δυστυχώς νομίζω ότι το'χασες το μάτι και το f/2 δε βοήθησε σ'αυτό (αντιθέτως βοήθησε πως έγινε blur το σώμα σε σχέση με το πρόσωπο).
Κρίμα γιατί η επιλογή του φωτισμού (απο κάτω) έδινε έμφαση στα μάτια.
Η δεύτερη πολύ πιο απλη με flat φωτισμό και εδώ η εστίαση νομίζω είναι στο μέτωπο-μύτη.

στην πρωτη επιμενω το ενα ματι ειναι εστιασμενο , σε αυτη την εκδοση φαινεται καλητερα.....

424320_10150561081897511_552897510_9555765_1792293064_n.jpg

Παύλο και πάλι το ίδιο μου φαίνεται. Δες το στο 100% γιατί απ'το web ποτε δεν είσαι σίγουρος. Αν θες βάλε ένα crop.
Και πάλι πολύ καλή επιλογή το μαυρόασπρο.

Απάντηση: Πορτρέτο

Νομίζω για λίγα χιλιοστά μόνο ο βολβός ο ίδιος είναι λίγο σοφτ. Το δέρμα τριγύρω με τις βλεφαρίδες είναι IF αλλά ο βολβός και εμένα μου φαίνεται σοφτ. Αλλά δεν νομίζω οτι την μειώνει σημαντικά την φωτογραφία. Η δυναμική της με τις διαγώνιες, τον φωτισμό και την έκφραση είναι πολύ σημαντικότερη και κυριαρχεί. Για αλλη μια φορά Παύλο, τα συγχαρητήρια μου!

νομιζω το δευτερο χερι δεν επρεπε να κοψεις , κατα τα αλλα καλουτσικη ειναι

Κανονικά θα πρέπει τώρα να μας παρουσιάσεις ένα πορτφόλιο με τις 30 καλύτερες Σλοβάκες σου.

......Τα κορίτσια σέρβικα τα λένε ντουρνεράκια,.....σλοβάκικα; Πώπω βλέμμα η δικιά σου! ( καταγοητευμένη!! )

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Κανονικά θα πρέπει τώρα να μας παρουσιάσεις ένα πορτφόλιο με τις 30 καλύτερες Σλοβάκες σου.

Μονο 30...? Θα αδικησω πολλες και δεν θελω... :smash: Ασε που η παραπανω μαλλον ρωσσιδα δειχνει και την βρηκα στην Βιεννη...!!!

Βλασση φοβερη εκφραση ο μικρος...!!! για τα τεχνικα, τι να πει κανεις...

με βροχή πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. Πώς σας φαίνεται η έκφραση; Διάφραγμα 3.2 στα 200 μμ.

Βλάση εκπληκτική. Πάντως με ιδρώτα, με βροχή, το μαλλί καρφί!!! Πώς τα καταφέρνουν οι πιτσιρικάδες:music-smiley-005:

δείτε μια άλλη φωτογραφία, ιδιαίτερη. Τα συναισθήματα ενός παίκτη, την ώρα που μπαίνει στο ματς για να αντικαταστήσει άλλο παίκτη.

στην πρώτη φωτο ο προπονητής δίνει οδηγίες . Ο Αλέξης Βλασίδης ακούει προσεκτικά.

CSC_7870 by vlasidis sports photography, on Flickr

και στη δεύτερη φωτο μπαίνει αποφασισμένος .... δείτε έκφραση!!! εμένα μου θυμίζει το eye of the tiger!!!

CSC_7871 by vlasidis sports photography, on Flickr

Έτοιμος να φωνάξει ΑΕΡΑ !!! Μπράβο , να τον χαίρεσαι ........αλλά και η φωτό άψογη .