Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Δεν κοιταει εμενα βρε... την σερβιτορα κοιταει, που ειναι στο πλαι, αλλα η κυρια στη φωτο ειναι μακρινη συγγενης του Σπανοβαγγελοδημητρη Νικολαου ή Γυλλου... :flipout::flipout:

Λιάκο άστα αυτά, είναι ολοφάνερο ότι σου κάνει νόημα για φιλάκι...:HTEHEH56: :flipout:

Ηλία μπράβο (για την πέραση)
Beavis γωνία μου αρέσει αλλά ήθελε λίγο αέρα από πανω και γενικά πιο ανοικτό κάδρο ή ακόμα πιο σφιχτο και κόψιμο λιγο κάτω από τους ώμους. Επίσης εκεί που τελειώνει το δέρμα και αρχίζει ο ουρανός υπάρχουν παραμορφώσεις

Beavis γωνία μου αρέσει αλλά ήθελε λίγο αέρα από πανω και γενικά πιο ανοικτό κάδρο ή ακόμα πιο σφιχτο και κόψιμο λιγο κάτω από τους ώμους.

Επίσης εκεί που τελειώνει το δέρμα και αρχίζει ο ουρανός υπάρχουν παραμορφώσεις

Κι εσυ Βρουτε με τους απο πανω...? Καλααααααααααααααααααααα............... :BDGBDGB53:

Για το καδρο, κι εμενα δεν μου πολυαρεσε το κοψιμο στη μεση του σωματος... η γωνια ληψης καλη... βαζω μια φωτο που δειχνει που πρεπει να κροπαρουμε σε πορτραιτα (αλλα δεν ξερω αν ειναι και σωστη, απο το νετ τη βρηκα, δεν θυμαμαι αν ηταν αξιοπιστο σαιτ)...

guidelines.jpg

Οι παραμορφωσεις που λες ειναι αναμονες για.... HDR... :idea::Banane0:

Beavis γωνία μου αρέσει αλλά ήθελε λίγο αέρα από πανω και γενικά πιο ανοικτό κάδρο ή ακόμα πιο σφιχτο και κόψιμο λιγο κάτω από τους ώμους. Επίσης εκεί που τελειώνει το δέρμα και αρχίζει ο ουρανός υπάρχουν παραμορφώσεις

εχεις δικιο,αλλα δεν ηταν στημενη ουτε την γωνια ληψης πολυ σκεφτηκα,απλα ετυχε εγω να καθομαι χαχαχαχα
η παραμορφωση νομιζα οτι οφειλεται σε παραπανω clarity στο lightroom αλλα ειδα οτι ειναι και στο raw αρχειο (οχι τοσο εντονη βεβαια)
μαλλον αδυναμια του παλιου μου 15-85 με τον οποιο ειχε τραβηχτει

δ
Κι εσυ Βρουτε με τους απο πανω...? Καλααααααααααααααααααααα............... :BDGBDGB53:

Για το καδρο, κι εμενα δεν μου πολυαρεσε το κοψιμο στη μεση του σωματος... η γωνια ληψης καλη... βαζω μια φωτο που δειχνει που πρεπει να κροπαρουμε σε πορτραιτα (αλλα δεν ξερω αν ειναι και σωστη, απο το νετ τη βρηκα, δεν θυμαμαι αν ηταν αξιοπιστο σαιτ)...

View attachment 78380

Οι παραμορφωσεις που λες ειναι αναμονες για.... HDR... :idea::Banane0:

χαχαχα το ηθελε το hdr της
πολυ χρησιμο αυτο που εβαλες,θενκς
ασχετο εχω περιορισει το hdr τωρα τελευταια,παω σε κλινικη αποτοξινωσης

Μου αρέσει αρκετά.. Πρόσεχε τα blown highlights στο πρόσωπο αλλά και τα halo γύρω απ'τα μαλιά απ'τη βαριά επεγεργασία.

Μου αρέσει αρκετά.. Πρόσεχε τα blown highlights στο πρόσωπο αλλά και τα halo γύρω απ'τα μαλιά απ'τη βαριά επεγεργασία.

εχεις δικιο,αλλα το halo εχω την εντυπωση οτι το κανει το resize
τα blown highlights ηταν χαλια γιατι δοκιμαζα το φλας,αλλα με το lightroom 4 σωθηκε καπως,στο 3 ηταν αδυνατο

_MG_1899-Edit.jpg

Αυτη πως σας φαινεται?
Δοκιμασα το τρυκ με white balance σε tungsten και ενα φλας στα αριστερα με cto gel

παλι εχει halo,κατι παει στραβα στο ανεβασμα,η κανονικη δεν εχει καθολου

ωραία ιδέα ίσως να ήταν καλύτερα από λίγο πιο χαμηλά (ή να βάλεις το μοντέλο να πηδάει πιο ψηλά) ωστε να φαίνεται καλύτερα ο ορίζοντας.

Τα χρώματα δεν μου αρέσουν μια και το μπλε δεν έχει διαβαθμίσεις

_MG_1913-Edit.jpg

αλλη μια απο το ιδιο σετ
δυστυχως το ενα μοντελο δεν επιθυμει δημοσιοτητα