Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Καλή μου φαίνεται, ίσως να καθόμουν λίγο πιο χαμηλά ώστε το κεφάλι του παιδιού να έβγαινε πάνω από τα βουνά, αλλά κι έτσι μια χαρά είναι...

Εγώ μάλλον θα διαφωνίσω. Όχι ότι δεν είναι καλή η φωτο αλλά να, θα προτιμούσα να βλέπω μόνο την κυρία με το άδειο ποτήρι της. Τι προσφέρει το λαδόξυδο μπροστά. Επίσης αν και μάλλον ήθελες να τονίσεις το χαρακωμμένο της δέρμα, έχω την εντύπωση ότι το παράκανες στο σαρπνες(αλλά βέβαια συγχωρήσαι λόγω οθόνης :BDBDG54:).
Φιλικά πάντα.

Με συγχωρεις που θα διαφωνησω και εγω με τη σειρα μου..Το λαδοξυδο συνοδευεται απο ενα ματσακι ανθη,και η κυρια εχει μπροστα της μια compact μηχανη η οποια την προσδιοριζει ως τουριστρια..Ειναι πολυ ελπιδοφορο και αισιοδοξο κατα τη γνωμη μου,but it's just me..

Μου αρέσει που "διαβάζεται" με πολλούς τρόπους, χαρακτηριστικό των έργων τέχνης...

Xμ... ευχαριστω για ολες τις αποψεις παιδια...

...και σε εγχρωμο δεν εδειχνε ασχημα, απλως εντελως διαφορετικη... το μπουκετακι που λεει ο νικος με τα πολυχρωμα ανθη, εδενε πολυ με το πολυχρωμο καπελο που φοραει η κυρια και εδιναν ενα τονο χαρας. Το υφος της, το στησιμο, το δερμα, απο την αλλη πλευρα, εδειχναν ακριβως το αντιθετο... στενοχωρια...

Αυτο κρατησα απο τη συγκεκριμενη στιγμη (αν και εβαλα το μπουκετο στο καδρο γιατι πρωτα μου χτυπησαν τα εντονα χρωματα) και γι αυτο εκανα και τη μετροπη σε Α/Μ...

Ε... το λαδοξυδο που λεει και ο cane ας το... παρει το ποταμι... καλο θα ηταν να ελλειπε... (οσο για το σαρπνες οτι και να λες, για κοπλιμεντο το περνω :flipout:)...

...και ηρθε και ο Δημητρης με την καλη του κουβεντα και με αποτελειωσε... :ernaehrung004:

Δεν ξέρω για το λάδι αλλά μάλλον το ξύδι είναι για μένα που κακολόγησα το έργο τέχνης σου. :worshippy:

Δεν ξέρω για το λάδι αλλά μάλλον το ξύδι είναι για μένα που κακολόγησα το έργο τέχνης σου. :worshippy:

Μα το "καλυτερα να ελλειπε" εννουσα το λαδοξυδο και οχι το σχόλιό σου (αν το καταλαβες ετσι :ernaehrung004:)... αλλα για να δειτε και τι τραβαμε εμεις οι καλλιτεχναι , οριστε...

_MG_6689 by 1L1as, on Flickr

Αυτην την εποχη φυονται μεχρι και απο τα... δεντρα... :flipout:

Ευχαριστώ Αιμίλιε, γράφει καλά στο φακό ο μικρούλης. Η φωτό είναι στο χέρι, με ελαφρύ fill flash. :2thumb22sup:

Τι λετε?
i__m_not_yours_by_charikleia-d5auwfa.jpg

Εγω λεω οτι ειναι καλο αλλα...

α) η επεξεργασια στο δερμα χωραει συζητηση, αν πρεπει δηλαδη να καψεις εντελως την επιδερμιδα ή να αφησεις καποιες λεπτομερειες στο δερμα να φαινονται.
β) Δεν μου αρεσει που εκοψες το δεξι της χερι στα δαχτυλα.
γ) Ισχυει μεν οτι μπορουμε να κροπαρουμε ενα κοματι απο το μετωπο και πανω αλλα εδω που ειναι υπο γωνια το προσωπο, δεν μου πολυαρεσει το κοψιμο (και δεν ξερω τι λενε οι κανονες επ αυτου).
δ) Θα ηθελα πιο σαρπ τα ματια (στην οθονη μου τουλαχιστον φαινονται αρκετα σοφτ) και καπως πιο εντονο το χρωμα τους και να μη δειχνει τοσο ασπρος ο βολβος του ματιου, ωστε να εχω ενα σημειο αναφορας να εστιασω το βλεμα μου.
ε) Θα ηθελα λιγο πιο ενδιαφερουσα εκφραση, ωστε να μπορω αν καταλαβω ευκολοτερα τι σκεφτεται (πχ. ενοχληση, ντροπη, εκπληξη κτλ κτλ).

Κατα τα αλλα, πολυ καλη προσπαθεια...:a0210:

ΥΓ... ειναι και Κυριακη 12 Αυγουστου 7,30 το πρωι και εχει 13 βαθμους κελσιου, τωρα που τα γραφω και ... δεν ειμαι σε παραλια (γμτ μου)...
:ernaehrung004:

Last edited:

Πιστευω οτι εχεις δικιο σε ολα τωρα που την ξαναβλεπω!Μαλλον το παρακανα με την επεξεργασια,απλ μου αρεσει και ξεφευγω :P

ΥΓ... και εγω μια απο τα ιδια,αλλα δεν θελω θαλασσα,στο βουνο θα ηταν καλυτερα!!

Πιστευω οτι εχεις δικιο σε ολα τωρα που την ξαναβλεπω!Μαλλον το παρακανα με την επεξεργασια,απλ μου αρεσει και ξεφευγω :P

ΥΓ... και εγω μια απο τα ιδια,αλλα δεν θελω θαλασσα,στο βουνο θα ηταν καλυτερα!!

Καλημέρα, υπάρχει περίπτωση να την ξανα ανεβάσεις όπως την τράβηξες?