Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

Σαν 'πονημα' δεν λεει και πολλα και λογο ρηχου dof εξ'αιτιας και του ανοικτου διαφραγματος(επειδη ημουν και κοντα στο τραπεζι) αλλα θελω να δειτε και την αποδωση της D800 στα 6400 με μικτο φωτισμο.

http://imageshack.us/photo/my-images/692/dsc3001b.jpg/

Attachments

• dsc3001b.jpg
    dsc3001b.jpg
    52.8 KB · Views: 287
Last edited by a moderator:
Re: Πορτρέτο

404161_10150961799907511_423680172_n.jpg

πολυ καλη!
λειπουν μονο οι κλασσικοι παππουδες απο διπλα με τις μουστακες να κοιτανε:Banane0:

Πολυ καλη dimiko... δεν ξερω αν επρεπε να φαινεται το ποδι (ετσι οπως φαινεται, μονο το ενα δηλαδη) και αν μου αρεσει η αποχρωση που πηρε το δερμα της κοπελας (φερνει λιγο ...πενθιμη και αυτη :Banane0:)... το βλεμμα πολυ δυνατο...

Με τι φακο ειναι?

Πολυ καλη dimiko... δεν ξερω αν επρεπε να φαινεται το ποδι (ετσι οπως φαινεται, μονο το ενα δηλαδη) και αν μου αρεσει η αποχρωση που πηρε το δερμα της κοπελας (φερνει λιγο ...πενθιμη και αυτη :Banane0:)... το βλεμμα πολυ δυνατο...

Με τι φακο ειναι?

Thank you Ηλία... το ποδαράκι είναι για να μην είναι μόνο η μουτσούνα της στο πλανο....βέβαια την εχω και με δυο ποδαράκια και χωρις ποδαράκια, αυτη που μου άρεσε περισσότερο νομίζω οτι ήταν αυτη με τα δυο ποδαράκια-πατουσακια..χεχεχεχε!! Οχιιιιι ρε και πενθιμη...χαχαχαχα τρελέ....είναι glamour η γυναίκα εγώ φταίω! :Banane0:
Ο φακός είναι ο άψογος για μενα και τσάμπας 50ρης...