Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Και λίγο λιγότερη επεξεργασία σε τόσο νεανικό πρόσωπο με έντονο χρώμα. Πολύ "πλαστικό" το αποτέλεσμα

Και λίγο λιγότερη επεξεργασία σε τόσο νεανικό πρόσωπο με έντονο χρώμα. Πολύ "πλαστικό" το αποτέλεσμα

+1
Το χω κανει κι εγω και το εχω μετανιωσει.

Ωραία και με ενδιαφέρον χρωματικά φόντο, αλλά σβήσε την κοκκινίλα από τα γυαλιά στην μύτη...

στο post-processing θελω πολυ δουλεια ακομα, θα γινει και αυτο..

σας ευχαριστω,Ηλια ετσι ουτε μια παρατηρηση? :flipout:
και μια διαφορετικη επεξεργασια
_MG_ww0676.jpg

Beavis ωραία η ιδέα και η εκτέλεση! Είχατε και τα σωστά props!
Η ασπρόμαυρη ταιριάζει πιο πολύ νομίζω. Πετυχημένο και το ύφος/στάση του φίλου σου.

Αυτή με τα τανκ έχει πολύ γέλιο! Είχα κάνει και εγώ μια παρόμοια παλιά που με είχα βάλει πίσω απο τους τρείς στην συνάντηση της Γιάλτας. Έχω σκοπό να κάνω κάποια στιγμή μια ολόκληρη σειρά με τέτοιες. Την αρχική απο πού την βρήκες?

winston-churchill-franklin-theodin.jpg

χαχαχαχα καλη
εμας αφορμη ηταν το καπελο της γυναικας μου,ετσι ξεκινησαν ολα
την φωτο με τα τανκς την βρηκα μετα,αν την ειχα απο πριν θα τον φωτογραφιζα διαφορετικα για να ταιριαξει
απλο google search εκανα για Τ26 μπας και βρω καμμια με χιονια και σταθηκα τυχερος
αλλα στα γνωστα 'μαγαζια' που 'αγοραζουμε' ταινιες μπορεις να βρεις καταπληκτικα λευκωματα με φωτογραφιες απο πολεμους οπως το World War II in Photographs ,Battle of Kursk,και πολλα ακομα

Νεος dimiko μας βρηκε.... :flipout:

Πολυ καλη η πρωτη...

χαχαχαχα...τι να σου πω τωρα ρε;;; ντροπή σου! :violent-smiley-030:

beavies η πρωτη ειναι ωραιότατη, στη δευτερη κατι δεν μου παει καλα!

ΥΓ Ηλία για δες στο ''στυλ-φαντασία'' σου εχω μια αφιέρωση....χεχεχε

πολύ ωραια είναι...εχει ωραια προοπτική, ωραίες και οι φιγούρες στο βαθος..προσωπικά δεν μου πολυαρέσει το στυλ φιλμ, όπως και το χρωμα...αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου...

Καλημέρα, μερικές προσφατες

740942_10200211135698358_727240277_o.jpg

πολύ ωραια είναι...εχει ωραια προοπτική, ωραίες και οι φιγούρες στο βαθος..προσωπικά δεν μου πολυαρέσει το στυλ φιλμ, όπως και το χρωμα...αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου...
σευχαριστώ dimiko.Το φιλμ και το χρώμα δεν ηταν δική μου επιλογή αλλά της γυναίκας!Οπως καταλαβαίνεις μιάς και κάνει το μοντέλο πρέπει να ακουω την άποψη και τις ιδέες της! :D

Να και μια δικιά μου μετά και απο λιγο photoshop.Γυρολιμνιά στην Καστοριά με την κοπέλα μου...πάλι καλά κάνει το μοντέλο και κάνω που και που κανενα πορτρέτο! :D

Εσεις ειστε αυτος που ομιλει στον πληθυντικο...? Για να σας περιλαβω ολιγον τι... :grinning-smiley-043 :flipout:

Καλο το τρικ με το φιλμ, αλλα με ενοχλει η Α/Μ λωριδα στα αριστερα, θα ηθελα ή να μην υπαρχει ή να υπαρχει και στα δεξια της φωτο και επισης, αφου την ξεγελασες που την ξεγελασες να σου ποζαρει, τα ποδια γιατι της τα εκοψες? Ειδικα το λυγισμενο...

...ομοιως και τα κεφαλια απο τις φιγουρες στο φοντο... σαν ζομπι δειχνουν... εγω θα τους εκοβα εντελως απο το καδρο και θα αφηνα μονο το παγκακι...

Για την αποχρωση δεν λεω τιποτε, γιατι με γυναικες, καλο ειναι να μην εναντιωνεσαι και απο τη στιγμη που το επελεξε αυτη... ειναι σουπερ !!!! :antlers: Παντως την εκφραση και την ποζα την εχει... εκμεταλευσου την... :grinning-smiley-043

Καλημέρα, μερικές προσφατες

Νομιζω το ειχαμε ξαναπει, οτι τοποθετεις λιγο... αναποδα :grinning-smiley-043 τα μοντελα σου σε σχεση με τον κανονα των τριτων... δεν ειναι κακο, αλλα αν ειχε λιγο περισσοτερο αερα το καδρο προς την πλευρα που κοιταει η κοπελα, νομιζω θα ηταν καλυτερη συνολικα η φωτογραφια... και θα τονιζοταν επισης και η πορτα στο φοντο, αν αυτος ηταν ο σκοπος...

Επισης εριξα μια ματια και στις υπολοιπες στο φεις μπουκ και θελεις λιγη προσοχη στο κοψιμο... κοβεις καρπους, αγκωνες, γονατα κτλ κτλ και σε μερικες χτυπαει ασχημα, σε μερικες περναει απαρατηρητο... εγω οταν θελω να κροπαρω, αν δεν μου βγαινει σωστα το κοψιμο, αλλαζω το καδρο, σε 5 προς 4, 1 προς 1 κτλ οτι βολευει, αρκει να μην κοβεται ασχημα το μοντελο (οταν προσεχω βεβαια τι κανω, πραγμα σπανιο)...

Κατι αλλο που δεν μου αρεσει, ειναι οταν φαινονται οι σολες απο παπουτσια, ειδικα σε φωτογραφιση... styling να το πω, γυναικειου μοντελου να το πω, καλο ειναι να ειναι... καθαρες... :guitarist: αλλοιως χαλανε ολο το image...

Τελος, η εκφραση του μοντελου δειχνει καπως... αγχωμενη στις περισσοτερες, καπως σφιγμενη, σα να καταβαλλει προσπαθεια για να δειξει καπως...