Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Παύλο εξαιρετική!
Ο φωτισμός στην κοπέλα είναι πολύ καλός. Τονίζει και αναδεικνύει το τις γραμμές τις! Και το δερμα έγραψε πολύ καλά με ωραίους γκρίζους τόνους.
Το φόντο ίσως θα ήθελε λίγο πιο πολύ "drama". Και ίσως να την έπερνες απο ελάχιστα πιο αριστερά ώστε να μην μπλέκεται το γόνατο της με τον βράχο πίσω. Αλλά μιλάμε πάντα για λεπτομέρειες των λεπτομερειών...

Πολυ καλη και με τρισδιασταση αισθηση...

... το φοντο το βρισκω καλο, με "drama" στο κατω μισο λογω βραχων και καθαρο στο πανω μισο... μου αρεσει η αντιθεση...

Ο φωτισμος κλασσικος Paul, τι να λεμε τωρα...!!!

Αμα ξαναδω μοντελο τον μουσατο ομως θα τα αλλαξω ολα τα παραπανω...

:flipout:

Και κατι δικο μου για καλημερα

1273012_10201786111631772_1615703112_o.jpg

χαχα, θα γυρισει ο μουσατος!:))
μια με την καινουρια μου μιρορλεςς και τον 14/2.5....

1280458_10151573795382511_1588805824_n.jpg

απο την πρωτη φωτογραφιση γαμου που εκανα για τον κολλητο μου (κολλητος μου μεχρι να δεις τις φωτο τουλαχιστον)
πολυ αγχος,δεν το ξανακανω,οχι οτι θα βρω και αλλον να μου το ζητησει :flipout:
_N4A1925.jpg

Ποιου γαμου,αυτο ειναι φωτογραφηση διακοπων σε πισινα ξενοδοχειου μια ηλιολουστη καλοκαιρινη μερα :cool:
Παρολα αυτα ωραια ληψη,θα την προτιμουσα χωρις τα γυαλια ηλιου.

Πλακα πλακα παιδια ετσι που το πανε και οι επαγγελματιες με τις φωτογραφησεις γαμου σε τοπια,θαλασσες,χαλασματα και ενας θεος ξερει τι,στο τελος θα βλεπεις φωτογραφιες γαμου και μονο για γαμο δε θα καταλαβεις οτι ηταν!

Η κατάρα του φωτογράφου όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ...να μην έχεις καμία φωτογραφία της αφεντιάς σου...!!! οπότε παραθέτω και την παρακάτω
φωτογραφία, ως απόπειρα εμπλουτισμού του αρχείου μου με την "μορφή" μου...(ελπίζω να την ανέβασα σε σωστό thread)

Μάλλον το λευκό σκέτο. Ωστε να φαίνονται μόνο δερματα, ούτε κάν ρούχα που είναι κι αυτά λευκά.

Ετσι όπως εγινε, το γαλάζιο είναι ίσα ίσα για να μη χαθεί το λογότυπο...