Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Εδω που έχεις εστιάσει; Στην γωνία του σκελετού αριστερά όπως κοιτάμε ;
Επίσης η λευκή "ταινία" της υπογραφής σου μπαίνει μέσα στο θέμα και το χαλάει λίγο. ..

Για την λευκή γραμμή εχεις δίκιο με χαλά και μενα αυριο θα το φτιάξω.
Εστίασα στον αριστερό οφθαλμό... όπως κοιτάμε... μα μου την έκατσε η άκρη του σκελετού, βλέποντας την στο τέλος που πέταξε έξω τον σκελετό μου άρεσε και την κράτησα

H φωτογραφία με την κοπέλα είναι φοβερή από όλες τις απόψεις.
Χρώματα,εστίαση,bokeh,κάδρο,στήσιμο,εκφραστικότητα.:SFGSFGSF:

εγω διαφωνω:)
μου φαινονται σαν απλες δοκιμες του φακου η της μηχανης , η αναμνηστικες at best (no offense)
δοκιμασε καταρχην καθετο καδρο την επομενη φορα, η μη βαζεις το θεμα στο κεντρο του καδρου (εκτος και αν θες να πετυχεις συμμετρια), και προσεξε λιγο και το background, ναι ειναι τετοιο ωστε να μην αποσπαει την προσοχη.
επισης το κεφαλη η κοψε παραπανω, η ασε περισοτερο χωρο απο πανω,το ιδιο και με το φουτερ της κοπελας
και το πολυ bokeh δεν ειναι παντα καλο!:)

Last edited:
Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Καλημέρα στο ωραίο νήμα.

Εγω γουσταρω αυτη την φωτο, για την ιστορια που (μυριζομαι πως) κρυβει.

Δεν θεωρω τυχαιο, ουτε το μοντελο, ουτε τον τοπο, ουτε το τσιγαρο που τραβα....

Δεν μπορω να πω Παναγιωτη

Ας πει ο ιδιος :-))

Μεχρι τοτε μπορεις ομως να πεις τι φανταζεσαι εσυ

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

πολύ ωραία MadPax. Την έχεις δοκιμάσει και σε ασπρόμαυρο;

Οχι, αλλά μου έδωσες ιδέα, θα πειράξω και λίγο το tilt.

Εγω γουσταρω αυτη την φωτο, για την ιστορια που (μυριζομαι πως) κρυβει.

Δεν θεωρω τυχαιο, ουτε το μοντελο, ουτε τον τοπο, ουτε το τσιγαρο που τραβα....

Με νοιώθεις !!! :ernaehrung004:

Για δώστε καμιά λεπτομέρεια παραπάνω αν και κάτι φαντάζομαι.

Δεν υπάρχει κάτι το μυστήριο, ένα παλιό πορτρέτο μου είναι όταν δοκίμαζα μιά μηχανή για τριτοτέταρτο σώμα που είχα αγόρασει από μέλος του φόρουμ. Μ' αρέσει να φωτογραφίζω στον Πειραιά γιατί εκεί έχω μεγαλώσει...το τσιγάρο είναι βασανάκι.
Εχει βγεί με τη μηχανή πάνω σε ένα φτηνό τρίποδο της Hama και με το άλλο χέρι απλώς πάτησα το remote. To "πείραγμα" έχει γίνει με το Fotor.

Απάντηση: Πορτρέτο

Αλλη μία, στο κρηπίδωμα της μπούκας του Πειραιά, η μηχανή ήταν σε continious mode την ώρα που έμπαινε ο "Διαγόρας" στο λιμάνι και διάλεξα το καρέ που μου άρεσε πιο πολύ. To πέρασα με εφέ Holga Cross Process από το Perfect Effects 8 και την κράτησα. Η μέθοδος ήταν ίδια με την προηγούμενη, φθηνό τρίποδο και πάτημα του remote.

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Αλλη μία, στο κρηπίδωμα της μπούκας του Πειραιά, η μηχανή ήταν σε continious mode την ώρα που έμπαινε ο "Διαγόρας" στο λιμάνι και διάλεξα το καρέ που μου άρεσε πιο πολύ. To πέρασα με εφέ Holga Cross Process από το Perfect Effects 8 και την κράτησα. Η μέθοδος ήταν ίδια με την προηγούμενη, φθηνό τρίποδο και πάτημα του remote.

Μ αρέσει! Πολυ κινηματογραφική αίσθηση αφήνει

Από μια δοκιμή που κάναμε με ένα φίλο με φόντο το τραμ :)

pappppa2222.jpg~original

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Από μια δοκιμή που κάναμε με ένα φίλο με φόντο το τραμ :)

Φόντο ? ..............το επιτυχημένο boken εννοείς φαντάζομαι .:a0210: