Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτή την φωτογραφία...
Τραβηγμένη στην Κηφισιά

19_39_42_DSC_2763-XL.jpg

Last edited:

εμενα μου εκανε πολυ εντυπωση η μηχανη, την επιασα στα χερια μου, και ολα τα κουμπια ηταν εκει που πρεπει, ειχα παλια τραβηξει με την Δ800 και δεν ειχα την ιδια αισθιση.
και το σκοπευτρο ειναι φοβερο επισης.
στο IQ τωρα, εχει περισοτερη οξυτητα στα σημεια που ειναι εστιασμενα, και πιο καλο ελεγχο του DOF προφανως, και εχει πιο ψυχρα χρωματα σε σχεση με την 520 αλλα αυτο μαλλον ρυθμιζεται στη μηχανη.
Γενικα εντυπωσιαστικα:)...

Ωωωχχχ... :smash:

άστεγοι, δεν είναι; Δυνατή και καλή φωτογραφία αλλά εγώ ντρέπομαι να τους φωτογραφίσω/φωτογραφίζω. Νιώθω ότι παραβιάζω την ιδιωτικότητά τους

ενα συγριτικο στο περιπου, ειναι με ιδιο φως τραβηγμενες η μια με την 5δ2 και τον 85/1.8 στα φ2,5 και η αλλη με την ε520 και τον 50/2 στα φ2,2, το ασπρομαυρο ειναι για να μην φαινεται η διαφορα στο χρωμα....

10291097_10152019912567511_1772548957973483490_n.jpg

10253831_10152019912557511_1283777057906014739_n.jpg

Ρε συ Ηλία τι να πω, δεν έχω λόγια.:SFGSFGSF:
Μιλάμε η φωτογραφία είναι Κινηματογράφος, screenshot από hollywwod.
Πραγματικά μου αρέσουν όλες σου οι φώτο αλλά εδώ το αποτέλεσμα με ξεπερνάει.

Απόλλωνα έχω μία απορία.
Επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες από γούστο ή γιατί δεν σου αρέσει το ανεπεξέργαστο αποτέλεσμα που βγάζουν οι μηχανές σου?

Καθαρά από γούστο..
Αστειεύομαι δεν μου αρέσουν οι φωτογραφίες μου γι αυτό περνούν από photoshop
Θέλω δρόμο πολύ ακόμη να βρω αυτό που θα με κάνει να πω... εδώ είμαι.
Κάτι σαν την τελευταία μου φωτογραφία μα ακόμη είμαι μακρυά όπως είπα.

Last edited:

Ρε συ Ηλία τι να πω, δεν έχω λόγια.:SFGSFGSF:
Μιλάμε η φωτογραφία είναι Κινηματογράφος, screenshot από hollywwod.
Πραγματικά μου αρέσουν όλες σου οι φώτο αλλά εδώ το αποτέλεσμα με ξεπερνάει.

UMA THERMAN ;;; :flipout: θα μπορούσε να είναι ταξίδι στο χρόνο. .. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ !!!!

Άκου τις συμβουλή του άσχετου.
Πρώτα από όλα να δουλέψεις τα κάδρα σου.
Αυτό παλεύω και εγώ καιρό τώρα για αυτό και σταμάτησα να αγοράζω εξοπλισμό.
Πρώτα θέλω να μάθω την προπαίδεια και μετά θα αρχίσω εξισώσεις.
Επίσης το πολύ photoshop δεν κάνει καλό γιατί δεν είναι για χόρταση.

Επίσης το πολύ photoshop δεν κάνει καλό γιατί δεν είναι για χόρταση.

Για τα κάδρα μου θα ακούσω τα πάντα καλοδεχούμενες όλες οι συμβουλές σας.
.. η τελευταία είναι παπαράτσι και με πηραν χαμπάρι ...
Για το photoshop που έχω εξάρτηση μαζί του όχι..... εκτός και αν είναι νέες τεχνικές.

Κοίτα χρωματικά πολλές φώτο δεν μου χτυπάνε καλά αλλά έχω δύο πιθανές εξηγήσεις ή φταίει η sony(ποσοστό 30%) ή φταίει η άθλια οθόνη του φορητού μου (70%).

Κοίτα χρωματικά πολλές φώτο δεν μου χτυπάνε καλά αλλά έχω δύο πιθανές εξηγήσεις ή φταίει η sony(ποσοστό 30%) ή φταίει η άθλια οθόνη του φορητού μου (70%).
Παναγιωτη στο κινητο τις εχεις δει

Ευχαριστω για τα καλα σχόλια για την... κινηματογραφικη..., "ξεγελαει" και το κροπ με τα μαυρα πανω κατω, αλλα και μενα προς τα κει μου φανηκε, γι αυτο και το σχετικο κροπαρισμα...

Για τον Φανερο Πρακτωρ και το σχόλιο για τους αστεγους, ειναι θεμα που εχει συζητηθει πολυ και συνεχιζει ακομα και τωρα να συζητιεται σε ολα τα φορα, και οι αποψεις ειναι αντιθετες χωρις να καταληγουν καπου... γνωμη μου ειναι, πως αν το θεμα ειναι σωστο, δεν υπαρχει προβλημα... πχ. στη συγκεκριμενη, νομιζω, τονιζω το βλεμα και τα εντονα, σκληρα χαρακτηριστικα του προσωπου... τιποτε που να φερνει τους εικονιζομενους σε δυσκολη θεση, οποτε δεν θεωρω οτι υπαρχει και θεμα παραβιασης ιδιωτικοτητας ή μειωσης προσωπικοτητας κτλ. Τωρα, αν τους ιδιους, τους φωτογραφιζα σε διαφορετικη κατασταση, τοτε, πιθανως, θα μιλουσαμε και διαφορετικα...

@master74 μια και το συζητησες. Ωραιοι οι τόνοι στο ασπρομαυρο αλλά από εκεί και πέρα το θέμα μας έχει γυρίσει την πλάτη και το κάδρο είναι προχειρο και ατσαλο
Παυλο εντυπωσιακές αλλά έτσι ήταν και με την προηγούμενη δεν σου χρειάζεται το FF :P .
Ηλία ωραίο και απαλό θερμο χρώμα τι έγινε χαλασες και συ? H ασπρομαυρη δεν μου αρέσει οπως διαχειριστηκες το θέμα στο κάδρο αν και δεν εχω προβλημα με μείωση προσωπικότητας
Apollwn χρωματικά είναι αψογη IMO αλλά η επεξεργασια στο πρόσωπο είναι οριακά υπερβολική από την στιγμή ειδικά που είναι street πορτρετο πάντα ΙΜΟ.