Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Όντως η επεξεργασία της ταιριάζει πολύ.
Μπράβο πολύ καλή.

Πολύ όμορφη!

Πολύ ωραία! Και το φως της, και το aspect ratio, και η επεξεργασία, και τα μάτια φυσικά!

Constantinos ωραιο το πορτραιτο τις μικρης

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Nasso σε παρακολουθώ και στο fb και νομίζω το έχω ξανά πει. Εγώ που δεν έχω καμιά επαφή με το ποδήλατο με έχεις κάνει και το βλέπω με άλλα μάτια. Κάνεις εξαιρετική δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι οτι στάθηκα τυχερός στη συγκεκριμένη λήψη. Αυτό που με απασχόλησε και με απασχολεί ακόμα, είναι αν θα πρέπει να αφαιρέσω το αυτοκίνητο απο πίσω του ή όχι.
Δυστυχώς δεν είμαι τόσο καλός στο photoshop για να το πετύχω, και με ένα άλλο προγραμμα που δοκίμασα, το αποτέλεσμα δεν ήταν πειστικό.

Το αυτοκινητο ειναι ωραιο ετσι οπως φαινεται μονο το φαναρι.
Η εκφραση του προσωπου ειναι φυσικη ή μασαει κατι ο ανθρωπος?

Η έκφραση είναι ανάμεσα στη φυσική του και σε αυτή που έτρωγε. Θέλω να πω το βλέμμα ήταν ακριβώς έτσι συνέχεια, αλλά οι συσπάσεις του στόματος είναι ο συνδυασμός του μασήματος και της στιγμής που με πρόσεξε να τον φωτογραφίζω.

Στη πρωτη νομιζω οτι την χαλαει ο ελλιπης φωτισμος απο δεξια. Η δευτερη αρκετα καλυτερη αλλα θα ηθελα την γνωμη των εμπειρων οσο αφορα το κοψιμο των χεριων κ το γενικα σφιχτο καδρο. Χωρουσε περισσοτερος αερας στον κορμο χαμηλα απο τα αριστερα; Θα ηταν καλυτερο να εχει ολοκληρα τα χερια μεσα στο καδρο ή κ ετσι θεωρειται αποδεκτη;;
Ισως αν σταυρωνε τα χερια μπροστα του;;

John the Keeper by Thanasis Magoulis, on Flickr

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Spyros by Thanasis Magoulis, on Flickr

Με ολο το θαρρος, πως σου φαινεται ετσι ;

Bakalakos0001_1.JPG

Bakalakos0001_2.jpg

Με ολο το θαρρος, πως σου φαινεται ετσι ;

Τώρα συνειδητοποιώ ότι τελικά οι δικές μου ήταν υπερβολικά σκοτεινές, καλύτερη η δική σου προσέγγιση Ηλία αλλά μου φαίνονται κάπως "σκληρές" με πολύ έντονο contrast για τα δικά μου δεδομένα. Το κάδρο το άλλαξες για να ακολουθήσει τον κανόνα των 2/3 η για κάποιο άλλο λόγο;

έκανα μια ακόμα προσπάθεια με το DxO αυτήν την φορά και καλύτερα αποτελέσματα τι λέτε;

21880024830_aa58fbee7d_n.jpg

Θαναση, πολυ καλυτερες οι δευτερες.
Οι δικες μου εκδοχες ηταν πολυ "στο ποδι" μονο για να τις φωτισω καπως.
Το crop μονο για να κοψω τα αχρηστα στοιχεια και να τονισω τα προσωπα.