Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Πορτρέτο

Θυμίζει καρέ από την ταινία το κατά Ματθαίον ευαγγέλιο του Pier Paolo Pazolini.

Να την βαλω και εδω

DSC00320.jpg

Λευτέρη καλοκλικωτη,πολύ όμορφο πορτραίτο γράφει καλά ο φακός και ο αισθητηρας τής ΣΟΝΥ να χαίρεσαι την κορούλα σου.

Ευχαριστω! Αυριο που θα εχω βαλει τα μικρα για υπνο θα κατσω να ασχοληθω λιγο μαζι της γιατι δεν καταλαβα Χριστο απο το μενου.

Ο φακος ειναι ο 35αρης που ειχα και η φωτογραφια ειναι χωρις φλας αν και μερικες με φλας που εβγαλα ηταν ποιο νορμαλ απο το καψιμο που ειχα με το φλας της 5R

Εχεις δικιο Παναγιωτη ηταν αναμεσα στην τηλεοραση και στο φως της κουζινας απλα ηθελα να δω τι λεει χωρις το φλας.

Re: Πορτρέτο

Σιγά - σιγά γίνεται η αγουρίδα μέλι - όσο τον δουλεύεις τόσο καλύτερες θα τραβάς, να χαίρεσαι την κόρη!

Ευχαριστώ παιδιά, Παναγιώτη δουλεύω με Luminosity Masks ως επί το πλείστον τις χρησιμοποιώ γιατί έχεις περισσότερο control.
Σχεδόν τα πάντα τα κάνω με curves και μετά Dodge and Burn. Δεν έχω μια πεπατημένη έκτος από αυτό και μετά ανάλογα την φωτογραφία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σιγά το πράγμα, απλά για τέτοιες "ψηλό δουλείες" χρειάζεσαι μια wacom η κάτι αντίστοιχο, είναι σωτήριο εργαλείο αν θες να μπλέξεις με τέτοια επεξεργασία.

ρίξτε και μια ματιά παρακάτω είναι υπέροχο plugin για το Photoshop

http://gregbenzphotography.com/lumenzia/

παλαιότερα έπαιξα πολύ μαζί του.

το wacom είναι εξαιρετικότατο εργαλείο μα έχοντας μόνο ποντίκι τόσα χρόνια όταν χρειάστηκε να το αγοράσω δυστυχώς δεν μπόρεσα να του αφιερώσω χρόνο προσαρμογής.

Ναι και το Lumenzia ειναι εξαιρετικό. To Raya Pro που είναι η αναβαθμισμένη έκδοση από αυτό που χρησιμοποιώ και το Lumenzia κάνουν την ίδια δουλειά από εκεί και πέρα είναι θέμα προτιμήσεις.
Αν περάσεις αυτή την περίοδο προσαρμογής μετά δεν θα μπορείς να κάνεις χωρίς tablet.

Εγώ είμαι ακριβώς σε αυτήν τη φάση που περιγράφεις. Μου χάλασε ο stylus pen από το Wacom 4 και μου βγαίνει η πίστη όταν προσπαθώ να επεξεργαστώ φωτογραφίες. Και μιλάμε για 10άδες από πολλές φωτογραφίσεις. Ταλαιπωρία. Και έχουμε και την απαγόρευση για αγορά από το εξωτερικό. Θα αγόραζα από το Άμαζον για παράδειγμα, αλλά παλεύω με το mouse. Δεν έχω άλλη επιλογή!

Δυστυχώς τα grip pen δεν είναι και φτηνά. Εγώ τόσα χρόνια που έχω την Intuos 3 δεν μου έχουν κάτσει προβλήματα, αλλά η φαγούρα για αλλαγή σε καμιά Intuos Pro Medium υπαρχή.

Πραγματικά ή φωτό είναι πολύ ιδιαίτερα ωραία.
Ασε που θα μπορούσα άνετα να μπει και σαν screenshot σε ταινία μυστηρίου.