Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Οπως το πες Πανο, screenshot απο ταινια μυστηριου, γιαυτο μου αρεσει πολυ και την ξεχωρισα αμεσως.. περα το οτι ειναι μεγαλη φατσα το μοντελο!
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας, ειναι και το πρωτο μου upload απο το καινουργιο μου μηχανακι!

12014982_10207575065151992_5854753071106115822_o.jpg

Μπράβο δάσκαλε... Αλλά τι βλέπω? Nikon? :smash::flipout:

Μας βγήκε πιστός στις παραδόσεις ο ανιψιός δεν μου έμοιασε :bigcry:, το καλό είναι πως τα παίρνει υπερβολικά γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά έμαθε να στήνει και να ρυθμίζει τρίποδο ενώ εγώ στην ηλικία του δεν ήξερα καν τι είναι το τρίποδο :FSGSFGS4:

Απάντηση: Πορτρέτο

Χμμμ....απ ότι βλέπω ο καινούριος firefox δεν υποστηρίζει color management..... στα βήματα του Chrome κι αυτοί, δεν καταλαβαίνω το λόγο....

Bασίλη τα μαύρα φαίνονται μπλοκαρισμένα..
Άνοιξα το link στον Ι.Ε (μετά απο 30 χρόνια :flipout:)και φαίνεται καλύτερα!

Δεν είναι εγκυρο το icc προφιλε μαλλον (error reading icc profile) μου βγάζει το iccinspector.

Aπότι βλέπω είναι το custom profile της οθόνης του Απολλωνα (dell) με κατι μυστήρια LUT .. δεν κάνει για διανεμόμενο υλικό. Aπολλωνα μπορεις να το ανεβάσεις κάπου μπας και δεν έκανα σωστά το export icc ?

Μάλλον ο firefox δεν είναι αρκετα έξυπνος .. κανονικά έπρεπε να το απορρίψει και να θεωρήσει οτι το υλικο είναι sRGB .. αυτο κάνει ο ΙΕ (καλά αυτός και σωστό να ήταν πάλι δεν θα το χρησιμοποιούσε) και οι εφαρμογές με καλό color management ..