Καλημερα.κωστα να σου πω την αληθεια εκεινη την στιγμη ειχα το νου μου στο καδρο.ουτε καν περασε απο το μυαλο μου τι ρυθμισεις εχω κανει.δυστηχως οταν εντυπωσιαζομαι με κατι ξεχναω ρυθμισεις κτλ στη μηχανη,δεν ξερω παθιαζομαι ισως και να βιαζομαι για να μην χασω την στιγμη.αυτο οταν εχει να κανει με ανθρωπους κυριως.το εχω ξαναπαθει...
συνηθως χρησιμοποιω σε πορτρετα f2.8.νεταρει το προσωπο που θελουμε να δειξουμε και κανει φλου τα πισω που δεν μας ενδιαφερουν πολυ.φανταζομαι λοιπον οτι ο κωστας ηθελε να ρωτησει γιατι 5.6 και οχι 2.8..τουλαχιστον αυτο καταλαβα..
βασικα θα εβαζα εναν 35αρι με το πιο ανοιχτο διαφραγμα
το κλαδακι αριστερα θα εξαφανιζοταν οπως και ο θαμνος δεξια και με το κομα η την βιενετα θα εσπαγα τα hl του ουρανου
....ψιλα γραμματα θα μου πεις:ADFADF1:
Το πιο τολμηρό στη συγκεκριμένη φωτό αλλά πετυχημένο απο το αποτέλεσμα δεν ηταν τόσο το διάφραγμα αλλα η εστιακή που επιλέχθηκε για το πορτρέτο / τοπίου (24mm) σε συνδιασμό με την απόσταση απο το κυρίως θέμα.
εχω βγαλει αρκετες με το συγκεκριμενο θεμα και με 40mm..η τελικη επιλογη ηταν ομως αυτη που εβαλα μαζι με αλλη μια που εχει καποιες λεπτομερεις για εμενα που με κερδισαν,οπως π.χ.η εκφραση αλλα και η μικρη κλιση του κεφαλιου..