Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

O παππούς δείχνει μια lubitel 2 στην εγγονή. μια όμορφη στιγμή που θέλω μοιραστώ μαζί σας.
35238433082_dd39f45b47_c.jpg
[/url]Learning about.... by Nikos Kopanidis, on Flickr[/IMG]

Πολύ ωραίος συνδιασμος. Η "πορτοκαλί" πλευρά οφείλεται στο gel;

yep:)
2 flash ειναι, το ενα με κοκινο gel, και το αλλο φωτιζει το προσωπο με softbox απο κατω
με helios 58/2 ειναι, μπορει και τερμα ανοιχτος

yep:)
2 flash ειναι, το ενα με κοκινο gel, και το αλλο φωτιζει το προσωπο με softbox απο κατω
με helios 58/2 ειναι, μπορει και τερμα ανοιχτος

Το ειδα στο description απλα δεν ημουν σιγουρος. Ευχαριστω πολυ! :)

Απάντηση: Πορτρέτο

Ειναι λογω επεξεργασιας ή ειναι εντυπωση μου οτι η εστιαση ειναι καπου στα αυτιά και τον λαιμο;
Ειναι λογω επεξεργασιας,με εμφαση στην περιοχη μετωπου-λαιμου και περιοχη μεταξυ των αυτιων.

Ειναι λογω επεξεργασιας,με εμφαση στην περιοχη μετωπου-λαιμου και περιοχη μεταξυ των αυτιων.
Γιώργο, καλά τα πας, με την sony είναι;

Γιώργο, καλά τα πας, με την sony είναι;
Ναι γιωργο με την Sony ειναι.Τωρα εχω πεσει με τα μουτρα πανω στο photoshop,γιαυτο δεν μιλω δεν λαλω,παρα μονο διαβαζω και μετα εξασκηση.
Υ.Γ.Πηρα στα χερια μου προχθες τον Samyang f/2

Γιωργο μηπως θαταν καλυτερα να κοιταξεις για κανενα πορτραιτοφακο και να μην παιδευεσαι τοσο με το φωτοσοπ??

Γιωργο μηπως θαταν καλυτερα να κοιταξεις για κανενα πορτραιτοφακο και να μην παιδευεσαι τοσο με το φωτοσοπ??

Σωστά.

Ωραίο και μαγικό το Photoshop αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση απο το να ανοίγεις μια φωτογραφία στο Camera Raw και να βλέπεις οτι το μονο που χρειάζεται ειναι λεπτομερειες.

Εκτός φυσικά αν ζητούμενο ειναι το σουρεαλιστικό οποτε αυτό ειναι άλλη κουβέντα.

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Καλημερα φιλε partisan.Σαν φακο χρησιμοποιω τον 16-70f/4.Το πορταιτο το ανεβασα(με ενδιαφερει η γνωμη σας) γιατι ειμαι καινουργιος στον χωρο(πηγα σε ΕΦΕ 4/μηνο) και εκανα 30/ωρες photoshop.

Κοίταξε σαν αποτέλεσμα δεν είναι και το πιο ωραίο στο μάτι.
Έχει πολλά υποφωτισμενα σημεία που κουράζουν το μάτι αναγκάζοντας το να ψάχνει για την λεπτομέρεια.
Δεν υπάρχει λευκό να κάνει μια αντίθεση.
Με άλλα λόγια δεν αναδεικνυεται το πρόσωπο.
Πιστεύω ότι τα πορτρέτα θέλουν μικρές παρεμβάσεις στην επεξεργασία.