Βασίλη πολύ ωραίο το πορτρέτο της μικρής, δεν ξέρω αν σου έφυγε όμως λίγο το wb (στο μπουφάν το βλέπω έντονα) προς το μπλε, το βλέπω και στην χούφτα της που κρατά το σκουλαρίκι, δυστυχώς δεν είμαι σε οθόνη μεγάλη και καλιμπραρισμενη για να το πω με σιγουριά
Το μπλε με Wb το είδα και εγώ αλλά δεν ήμουν σίγουρος λόγω οθόνης αλλά για να το λες και εσύ Κώστα συμβαίνει και δεν δείχνει ωραία.
Το άσπρο των ματιών του κοριτσιού είναι μπλε.
Ναι είναι ένα τσικ ποιο μπλέ του Βασίλη η φώτο αν και είναι συνολικά όμορφη!
Παναγιώτη πάρα πολύ καλή, ο φωτισμός ειδικά είναι εξαιρετικός!! Μπράβο!! Σε άνοιγμα της φώτο βλέπω ότι ίσως να ήθελα προσωπικά λίγο ποιο κλειστό διάφραγμα για να είναι καλύτερα εστιασμένη και η κοπέλα....αν και εκει θα ανέβαζες και άλλο Iso...άλλα όπως είπα εξαιρετική!!
Παναγιώτη υπέροχες φωτοσκιάσεις.
Νίκο όμορφες φωτογραφίες . Ενδεχομένως θυμίζουν μια άλλη εποχή.
Όσο αφορά την δική μου έχετε απόλυτο δίκιο όλοι σας για το WB. Ήταν από λάθος μου, που δεν το πρόσεξα κατά την εξαγωγή του αρχείου αρκετά χαμηλά (4600), και το πρόσεξα αφού την ανέβασα. Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια και τις παρατηρήσεις .
Σας ευχαριστώ είναι από τις λίγες φωτογραφίες μου που μου αρέσουν πραγματικά.
Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη, το κορίτσι είναι άγνωστο που απλά μπήκε στο κάδρο μου, δεν ξέρω αν το κατάλαβε αλλά δεν έχει και σημασία.
Είναι από αυτές τις στιγμές που το σύμπαν συνωμοτεί για χάρη σου.
Την τσαντα την εβαλα εγω εκει, νομιζω κανει ωραια αντίθεση. Το κόψιμο ειναι γιατι δεν μαρεσε τι ειχε πιο πανω. Μπορει να ηθελε και λιγο παραπάνω κόψιμο μαλλον