Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Σε ευχαριστώ πολύ, Χαχαχαχα.... Φωτογραφίες... Η τελευταία γυναίκα ήταν πριν 8 χρόνια

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Πορτρέτο

Σε ευχαριστώ πολύ, Χαχαχαχα.... Φωτογραφίες... Η τελευταία γυναίκα ήταν πριν 8 χρόνια

Και μετά τι;
Υπάρχει ζωή χωρίς τις γυναίκες;

Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Και μετά τι;
Υπάρχει ζωή χωρίς τις γυναίκες;
Χαχαχαχα... Εννοώ πως πριν 8 χρόνια γνώρισα την γυναίκα μου!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνεσαι από αυτό που βλέπω ! :a0210:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Πορτρέτο

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψάχνεσαι από αυτό που βλέπω ! :a0210:
Μοντέλα ψάχνω καθημερινά...

στο flickr "άλλη" φωτογραφία, εδώ πάει προς πίνακα ζωγραφικής

Ο μικρός όμορφος!!
3707f15a543130e722d2db4d7a57c254.jpg

Εγώ θα τα πω γιατί ο Βασίλης είναι αδερφός και δεν μου θυμώνει.
Το κορίτσι γλυκύτατο, εκφραστικό, όμορφο και με φωτογραφικό πρόσωπο.
Η φωτογραφία από την άλλη έχει θέματα. Η καντην πίνακα με pastel φίλτρο ή άστη natural, αυτό το λίγο από όλα δεν αρέσει στο μάτι.
Ξέρω ότι είσαι φίλος του ψυχρού Wb αλλά το λευκό των ματιών μπορεί να είναι κόκκινο, κίτρινο, κρεμ αλλά όχι προς το μπλε.
Και το κάδρο ήθελε λίγο αέρα από πάνω.
Είδα στο Flickr πήρε 9 faves ίσως τα γούστα μας να διαφέρουν ή να είμαι λάθος αλλά φίλε στέκομαι και στα λέω είναι πιο δύσκολο από το να βάλω μια καρδούλα.

Πράττεις σωστά δεκτή η κριτική πάντα. Στάθηκα στα μάτια αρκετά κοιτάζοντάς τα, να τα φέρω σε όποιο χρώμα θέλω πάντα είναι εφικτό τελικά μου έκατσε στα δικά μου όπως το ανέβασα.

Πολύ ωραίες κι οι δυό. Στην πρώτη ενοχλεί λίγο η σύγχρονη γέφυρα πίσω που χαλάει το κλίμα εποχής, η 2η μου αρέσει στην φυσικότητά της - χωρίς φωτοσοπιές για να καλύψουμε τις μικροατέλειες!

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Συμφωνώ με τον Δημήτρη , στην πρώτη θα ξυριζα τη γέφυρα με οποιοδήποτε τρόπο , η δεύτερη πολυ φυσική μου αρέσει (αν και θα ήθελα ένα κλικ πιο χαμηλά το κεφάλι ώστε η έκφραση του προσώπου να είναι πιο δυνατή ακόμη).

Ευχαριστώ πολύ και τους 2 για τις συμβουλές! Στην πρώτη νμζ έχω και παρόμοια φωτογραφία χωρίς τη γέφυρα οπότε ίσως έπρεπε να χρησιμοποιήσω εκείνη.

να την είχα τώρα ... την μπύρα να ξεδιψάσω λίγο ... :ADFADF1:

και μια δική μου αν μπορεί κανείς να την πεί πορτρέτο (φευγάτο :music-smiley-005:)

_8230856.jpg