Φωτογραφία πορτρέτου

Ξεχωρίζω την μεσαία Βασίλη από την τριάδα ! (y)

χαίρομαι που επιασε τόπο το προηγούμενο σχόλιο μου , συνεχίζουμε με τις επόμενες ….

Last edited:
  • Like
Reactions: billpeppas
Συμφωνώ με τον Κώστα, μου αρέσει και η πρώτη. Την τελευταία την θεωρώ λίγο "αφύσικη" καθώς δύσκολα θα κάτσει γυναίκα σε σκουριασμένες γραμμές τραίνου - εκτός κι αν έχει σκοπό... ;)

Υ.Σ. Λυπάμαι τα μοντέλα που ποζάρουν για μαγιώ Γενάρη - Φλεβάρη με το χαμόγελο στα χείλη, ή με την κοιλίτσα έξω στα χιόνια - όπως εδώ... :cry::ROFLMAO:

• Haha
Θελει δουλεια στο ποστ σιγουρα Γιωργο.

Κατεβασμα εκθεσης για αρχη.

Ειναι και κακη ωρα ληψης (για το που ειναι ο ηλιος) αλλα αυτο πιθανον να διορθωνεται λιγακι.

Λίγο φως στα μάτια.
Ένα fill flash θα ήταν ταμάμ.

Πίσω φαντάζομαι αυτό που βλέπουμε είναι ομίχλη, σωστά;

Η ώρα ήταν πολύ δύσκολη, οσο για την έκθεση τώρα μόλις είδα ότι είναι έντονη.

Καταρχήν Χρονιά Πολλά και στους δυο σας.Το παν είναι η σωστή χρήση των εργαλείων που έχεις στα χέρια σου.

Υ.Γ.Φιλε billpeppas με τις φωτογραφικές σου ματιές μας δίνεις βήμα για να προσπαθούμε και εμείς οι πληβείοι.

• Love
Χρόνια πολλά αδερφέ!
Εμπνέουμε και εμπνεόμαστε, ποτέ δεν υφίσταται μόνο το ένα μέρος :)

Προσωπικά πιστεύω πως οποιοσδήποτε θέλει να καταφέρει κάτι, με προσπάθεια, practice, διάβασμα και πείσμα, τα καταφέρνει.

• Like
Reactions: toupia and gkpapad
Χρονια Καλα και εσενα Γιωργαρε.

Καλυτερα ετσι εγω θα εκανα και λιγο αποχρωματισμο παραεχει βγει πορτοκαλης ο κυριος (φτου του αμα ειναι ετσι κανονικα )

Βασιλη τι να κανει το fill in ρε συ......ειναι που ειναι σουπα θα απογινει......

Το προβλημα ειναι ο εντονος ηλιος που κανει τον ανθρωπο να κλεινει τα ματια του με αποτελεσμα να μην φαινεται το εσωτερικο του . Κλασικη περιπτωση.

Το προβλημα ειναι ο εντονος ηλιος που κανει τον ανθρωπο να κλεινει τα ματια του με αποτελεσμα να μην φαινεται το εσωτερικο του . Κλασικη περιπτωση.
Αυτό ακριβώς συν το ότι το πορτρέτο θέλει μαλακό φωτισμό.
Από κεί και πέρα όμως μπορείς να πειραματιστείς σε Α/Μ καθώς εκεί το σκληρό φώς ( άρα και το κοντράστ ) σε αντρικό πορτρέτο έχουν λόγο.

• Like
Reactions: kbouk