Δεν είχα χρόνο για να παίξω, έπρεπε να τσακώσω το ενσταντανέ. Και οι συνθήκες φωτισμού κάθε άλλο παρά καλές ήταν (έντονο μεσημεριανό backlight), όποτε αμφιβάλλω αν θα είχα γλυκό bokeh.Τάκη ωραίο το καρέ ντάμα κούπα αλλά γιατί φοβήθηκες τον φακό και έκλεισες τόσο το διάφραγμα, νομίζω και ξυραφι θα έβγαινε η φωτό και θα είχες πιο γλυκό μποκέ
Πήγαμε επι τούτου σε ένα εγκατελλειμένο εργοστάσιο. Κάναμε πολλές λήψεις με διάφορα concepts.Πολύ καλή! Πως προέκυψε?
δεν ξερω μεσω απο τι τραβας αλλα ηθελε λιγο ψαξιμο στην αναλογια του προσωπου."Happy to hear you remembered the view
So glad to assume it was fate
I thought at the time it was clear
I thought at the time it was clear"
View attachment 235687
(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/160 sec, f/2, ISO1000; 6960 x 4640, edited & resized 1200 x 800)
Ευχαριστώ! Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, οπότε θα το κάνω σε εικόνα. Εγώ είμαι όρθιος στο σημείο Α. Η κοπέλα (άγνωστη) καθιστή στη θέση του σημείου Β. Η κάμερα φωτογραφίζει το είδωλό της στο παράθυρο, περνώντας από το σημείο Γ. Το τζάμι Δ δεν είναι διαφανές, αλλά έχει διαφήμιση.δεν ξερω μεσω απο τι τραβας αλλα ηθελε λιγο ψαξιμο στην αναλογια του προσωπου.
λιγο πιο κοντα για να εχεις λιγο αερα στο κεφαλι ή να της εκοβες κανονικα στην μεση της μυτης καθετως με το αριστερο "παραβαν"
ωραια επεξεργασια παντως πολυ ταιριαστη.
ίσως, εάν ήθελες να την έβλεπα και με χρώμα, ευχαριστώ Δήμο"You keep yourself too clean
You dig yourself a dream
That we won’t be coming home alone
Not this time"
View attachment 235905
(Canon EOS M6 Mark II & Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary: 1/160 sec, f/1.80, ISO800; originally 6960 x 4640, cropped 5974 x 3983, edited & resized 1200 x 800)
ίσως, εάν ήθελες να την έβλεπα και με χρώμα
Θα συμφωνήσω, με λίγο crop είναι σούπερ !για τα δικά μου γούστα, την θεωρώ πιο καλή!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.