Φωτογραφία πορτρέτου

Re: Πορτρέτο

Ευχαριστώ,
να πω ότι είναι στα 1600 ΙΣΟ/ f2.8 με τον 85/1,8 χωρίς σχεδον καθόλου επεξεργασία.
Τη κράτησα να τη δουλέψω λίγο όταν βρω το χρόνο.

5d II , asa 100, Canon 70-200 (121)mm , 1/100 , (χωρις καμια επεξεργασια παρα μονο αλλαγη της θερμοκρασιας χρωματος )

Aμα σου αρεσει παρε αλλη μια .

marioss.jpg

5d II , Canon 70-200 mm +tampron 1,4, (χωρις καμια επεξεργασια παρα μονο αλλαγη της θερμοκρασιας χρωματος )

Kαι αλλη μια ...σημερινη.

marios2s.jpg

5d II , Canon 70-200 mm +tampron 1,4, (χωρις καμια επεξεργασια παρα μονο αλλαγη της θερμοκρασιας χρωματος )

πολυ μ αρεσει το φως στην τελευταια....

...και η εκφραση του πιτσιρικα επισης.

η τελευταια τι ISO εχει και τι ρυθμισεις ;πολυ ωραια

Εστιακη αποσταση 98mm , iso 1000, f5.6 (τελειως ανοιχτος ο φακος μιας και ειναι f4 και ενα στοπ μειον απο τον 1,4) και ταχυτητα 1/60.

Ζορικη ταχυτητα για μωρο.

Και μετατροπέας μέσα στο σπίτι?

Τον δικό μου, επειδή είναι μικροσκοπικός και (εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους φακούς) άσπρος, τον έχει καπαρώσει ο μικρός μου. Από όλους τους φακούς μου, ο μετατροπέας είναι "ο δικός του". Θέλω την άδεια του για να τον φορέσω, έτσι και τον δει επάνω στη μηχανή (πού τον καταλαβαίνει ο άτιμος) πρέπει να της φορέσω και ντεκλανσέρ για να "φωτογραφίζουμε μαζί". Αυτός πατάει το ντεκλανσέρ εννοείται.

Τον ειχα φορεμενο γιατι περνανε πολλα ελικοπτερα εσχατως και δεν ειχα τον χρονο να τον αφαιρεσω.

Ασε που ειναι και κατα-ιδιο χρωμα ολο το ξεχναω οτι τον εχω επανω.

εχει μια περιεργη θαμπαδα η φωτο
ηθελε λιγο παραπανω contrast ?

εκτος απο αυτο , με χαλαει λιγο το καδρο.Ειδικα κατω απο τα χερια της κοπελας..Δεν εχει αρκετη σκια ; φαινεται λιγο το στρωμα ; με μπερδευει λιγο :(
Με τι εξοπλισμο τραβηξες ; Με ενδιαφερει το φλας που βαραει

ειναι ενδιαφερον παντως πριν μας πει ο paul να δουμε που πιστευει ο καθενας μας που εχει βαλει το φλας. Παρατηρωντας το προσωπο προσεκτικα μπορει να αποκαλυφθει ολη η αληθεια. Τι λετε?

θαμπαδα ειναι απο το Photoshop μαλλον....
το τραβαγα με σταφερο 50αρι, και δεν μπορουσα να απομακρυνθω και αλλο, για αυτο και λιγο κομμενο καδρο....
οκζ....το σβησα,Niko!:)

Παντως τωρα σκεφτομουν τι ειναι αυτο το φως κατω απο τα χερια, και μαλλον πρεπει να ειναι η αντανακλαση του φλας απο το καναπε η το πατωμα (ασπρα πλακακια) η και τα 2, και το φωτιζει, ενω καλυτερα θα ηταν να ηταν ολο μαυρο.....

Μια μικρη λεπτομερεια οσον αφορα την ομπρελα.

Παρατηρω στα ματια της οτι εχει 2 hot reflections.

Το ενα ειναι η ομπρελα και το αλλο ειναι ειτε η ιδια η φωτιστικη πηγη που ξερναει ειτε καποια ανακλαση της σε κοντινη γυαλιστερη επιφανεια.

Αν το ξαναεπιχειρησεις προσπαθησε να το ελεγξεις αυτο γιατι καθιστα καπως περιεργο το βλεμμα της .

Ακριβως λογω της συμμετριας των φωτιστικων ανακλασεων. Αν ηταν σκορπιες μεσα στο ματι της θα ηταν πολυ ωραιο. 3 και 4 ανακλασεις στο ματι δημιουργουν μια διαφορετικη αισθηση.
Αρκει να ειναι ασυμμετρες.