Φωτογραφία πορτρέτου

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

την αρχικη φωτο λοιπον πηρα και εκανα αναποδο vignete μεσω του photoshop...Γιατι βαριομουν απο την αρχη να τη ξανακανω.(ασε που δε θυμαμαι πως μου βγηκε :p)

και την μεγαλωσα λιγο..
να τη:
DSC_0612b.jpg

Ετσι ειναι πολυ καλυτερη απο την αλλη με την βινιετα!-bye-

Απάντηση: Re: Πορτρέτο

Aμα σου αρεσει παρε αλλη μια .

marioss.jpg

5d II , Canon 70-200 mm +tampron 1,4, (χωρις καμια επεξεργασια παρα μονο αλλαγη της θερμοκρασιας χρωματος )

αυτη ειναι φανταστικη λογω φατσας :grinning-smiley-043 και χρωματων !!

Απάντηση: Πορτρέτο

ναι, απο παραθυρο πλοιου. ειδα οτι επεφτε ωραια το φως και τραβηξα μερικες απο αποσταση. thanks

Re: Πορτρέτο

giokspy, πολύ όμορφη! Βάλε κι άλλες!

Ευχαριστώ ,
είχει πράγματι ωραίο απογευματινό φως που φωτίζει τα μάτια χωρίς να είναι δυνατό, λίγο πριν πέσει ο ήλιος.
Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι μου μείωσε τόσο το αρχείο που είναι χάλια. Ήταν 150ΚΒ και το έκανε 50...

Να πω εδώ γιά τους όσους τραβάνε με nikon (αν και το ξέρουν οι περισσότεροι) ότι το αρχειο nef αν το ανοίξεις με photoshop χάνει πολύ από την ποιότητα του. Τα nef μόνο με captureNX

Ευχαριστώ ,
είχει πράγματι ωραίο απογευματινό φως που φωτίζει τα μάτια χωρίς να είναι δυνατό, λίγο πριν πέσει ο ήλιος.
Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι μου μείωσε τόσο το αρχείο που είναι χάλια. Ήταν 150ΚΒ και το έκανε 50...

Να πω εδώ γιά τους όσους τραβάνε με nikon (αν και το ξέρουν οι περισσότεροι) ότι το αρχειο nef αν το ανοίξεις με photoshop χάνει πολύ από την ποιότητα του. Τα nef μόνο με captureNX

είδα διόρθωση σε "καμμένη" φώτο από γάμο σε φίλο φωτογράφο με το captureNX και πραγματικά έμεινα έκπληκτος...το πρόγραμμα αυτό κάνει τρομερή δουλειά..

δίπλα δίπλα ειχα και την διόρθωση από το μηχάνημα εκτύπωσης....απλά η μέρα με την νύχτα

Last edited:

To πλεονέκτημα του όμως είναι στη διαχέιριση χρώματος. Εκεί είναι οι διαφορές είναι πραγματικά τεράστιες.