Ευχαριστώ ,
είχει πράγματι ωραίο απογευματινό φως που φωτίζει τα μάτια χωρίς να είναι δυνατό, λίγο πριν πέσει ο ήλιος.
Όμως αυτό που βλέπω είναι ότι μου μείωσε τόσο το αρχείο που είναι χάλια. Ήταν 150ΚΒ και το έκανε 50...
Να πω εδώ γιά τους όσους τραβάνε με nikon (αν και το ξέρουν οι περισσότεροι) ότι το αρχειο nef αν το ανοίξεις με photoshop χάνει πολύ από την ποιότητα του. Τα nef μόνο με captureNX
Επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει,σήμερα φάγαμε καλά και βγάλαμε και τις φωτογραφίες μας...όταν δε τα "μοντέλα" λατρεύουν να ποζάρουν τότε το αποτέλεσμα είναι λιγότερο αγχωτικό,με την αίσθηση της ανάμνησης να σε συνοδεύει για όλη σου την ζωή...
Άλλωστε αυτό είναι για μένα η φωτογραφία...αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής
Με τα παιδιά βέβαια δεν γλυτώνεις εύκολα...σε βάζουν στον ρυθμό τους θες δεν θες..
Χωρίς μεγάλο κόπο εάν παρασυρθείς από τα νάζια τους η αθωότητα γίνεται μέρος του εαυτού σου και όχι ένα μακρινό όνειρο...
![]()
Λοιπόν να μαι και εγώ. Τραβηγμένος απο την φίλη μου με την Pentax K100D και τον Carl Zeiss Jena 135mm f3.5 Sonnar τέρμα ανοιχτό στο f3.5
Η μετατροπή έγινε στο rawtherapee σε ένα netbook και δεν είμαι πολύ σίγουρος για το αν θα μπορούσε να γίνει και καλύτερα...
[/IMG]
Λοιπόν να μαι και εγώ. Τραβηγμένος απο την φίλη μου με την Pentax K100D και τον Carl Zeiss Jena 135mm f3.5 Sonnar τέρμα ανοιχτό στο f3.5
Η μετατροπή έγινε στο rawtherapee σε ένα netbook και δεν είμαι πολύ σίγουρος για το αν θα μπορούσε να γίνει και καλύτερα...
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.