Φωτογραφία τοπίου

Re: Landscape Photography

Δεν εχω προχειρο Χρηστο, αλλα εχω πετυχει κατα καιρους αρκετα tutorials στο youtube... με ενα γκουγκλαρισμα ισως βρεις...

Βρήκα! :)

Δεν μου αρέσει όμως, στην ουσία τις φτιάχνουν τις ακτίνες, δεν τονίζουν αυτές που ήδη έβγαλες!

524190_10150609185722511_552897510_9720874_431287398_n.jpg

Ωραιο στησιμο, ωραιο καδρο, ΩΡΑΙΟ ΦΩΣ και μπραβο για την επιλογη της σωστης ωρας και γωνιας, αν το φοντο ηταν πιο ενδιαφερον θα μιλουσαμε για υπεροχη φωτογραφια.

Μπραβο ρε συ Παυλο.

Ευχαριστω, 5.30-6 το πρωι την κουβαλησα εκει, αυτη πρεπει να ειναι τραβηγμενη καπου στις 7 μαλλον

Και δεν φτάνει που την κουβάλησες, την έχωσες και μέσα στην κουφάλα...:BDGBGDB55:

Πολύ καλή Παύλο...

Ωραια εκθεση στο δεντρο και στο ποδι, ισως ηθελε λιγο πειραγμα το hue στα χορτα, στο πρασινο γενικοτερα, για να σκουρυνουν λιγο, καπως σαν ξεπλυμενα μου φαινονται...

...οπως και εκεινος ο ξεπλυμενος ουρανος, που πολυ με εκνευριζει, μια και μου θυμιζει τον ουρανο εδω περα...

_MG_11219-Edit.jpg
να βαλω και γω μια χθεσινη,με αρκετο πειραγμα ειδικα στον ουρανο που ηταν καμμενος

IMG_Tree by Eno71sam, on Flickr

Έχω χρησιμοποιήσει το φίλτρο B+W 3.0 γιατί μου βινιετάρει τόσο πολύ στα 10mm? 16mm crop?

Last edited:

Μπραβο cane, ωραια μερη βρισκεις και ακομα πιο ωραια τα αναδεικνυεις... στην πρωτη, η μωβιλα και στο χορταρι ξενιζει, στην δευτερη που το χωρισες ειναι πολυ εντυπωσιακο...

Μπραβο cane, ωραια μερη βρισκεις και ακομα πιο ωραια τα αναδεικνυεις... στην πρωτη, η μωβιλα και στο χορταρι ξενιζει, στην δευτερη που το χωρισες ειναι πολυ εντυπωσιακο...

IMG_4kk by Eno71sam, on Flickr

Ηλία εσύ ή με ταλαιπωρείς ή θέλεις να με κάνεις καλύτερο.:ernaehrung004:
Καλύτερη τώρα? Sorry για την διπλή φωτό.

Last edited: